H Elizabeth Taylor λάτρευε το eyeliner & το lip gloss, έκανε μόνη της το μακιγιάζ της σε ταινίες - 10 πράγματα για την ρουτίνα ομορφιάς της star

Περιελάμβανε και ένα.. αναπάντεχο βήμα!

Υπήρξε μία από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες star της μεγάλης οθόνης. Με τα βιολετιά της μάτια η Elizabeth Taylor κατέκτησε το Χόλιγουντ και τις καρδιές εκατομμυρίων ανδρών.

Η ίδια λάτρευε τα κοσμήματα, τα καλλυντικά και το μακιγιάζ και ήταν αυτή της η αγάπη, σε συνδυασμό με την φυσική της ομορφιά, που συνέθεταν την glam εμφάνιση της.

Ποιες ήταν όμως οι συνήθειές της star στην ρουτίνα ομορφιάς της, που παραμένει διαχρονική; Η βρετανική Vogue παρουσιάζει 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για την διάσημη ηθοποιό.

1. Έκανε το μακιγιάζ της μόνη της σε αρκετές ταινίες και εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί

Μπορεί να ήταν μια από τις μεγαλύτερες star όλων των εποχών,  ωστόσο η Elizabeth Taylor βαφόταν μόνη της, κάτι που έκανε και ότα υποδύθηκε την Cleopatra με την ίδια να λέει κάποτε «όταν ήμουν μικρότερη δεν φορούσα καθόλου makeup στις ταινίες, όταν μεγάλωσε το έκανα μόνη μου».

2. Αγαπούσε τη διαδικασία, όσο και το αποτέλεσμα

Ο προσωπικός της βοηθός Tim Mendelson είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι την θυμόται να αφιερώνει μισή ώρα στα χείλη της μέχρι να προχωρήσει στα μάτια όπου αφιέρωνε άλλη μιάμιση ώρα.

3. Δεν της άρεσε το conditioner

Ένα από τα χαρακτηριστικά της ηθοποιού ήταν ο όγκος στα μαλλιά της με την ίδια να αποφεύγει να χρησιμοποιεί conditioner γιατί πίστευε ότι θα τα κάνει πολύ μαλακά και δεν θα μπορούσε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

4 Της άρεσαν τα προϊόντα που παίρνεις από φαρμακεία και μικρότερα καταστήματα

Μπορεί τα κοσμήματά της να τα ήθελε με διαμάντια και ζαφείρια, ωστόσο συνήθιζε να χρησιμοποιεί προϊόντα που δεν ήταν ιδιαίτερα ακριβά, όπως η αγαπημένη της λοσιόν για το σώμα.

5. Ήταν παραδοσιακή όσον αφορά το eyeliner

Τα βιολετί της μάτια ήταν το χαρακτηριστικό της με την ίδια να τα τονίζει βάφοντάς τα με έντονο eyeliner. Όσο για την μάρκα που χρησιμοποιούσε, σύμφωνα με την βρετανική Vogue, ήταν η Clinique.

6. Η Elizabeth Taylor λάτρευε το lip gloss

Πάντα ολοκλήρωνε το μακιγιάζ της με ένα γυαλιστερό lip gloss και φυσικά η αγαπημένη της μάρκα δεν ήταν άλλη από την Chanel.

7. Πρόσεχε ιδιαίτερα τα φρύδια της

Η Elizabeth Taylor ήταν πάντα μπροστά από την εποχή της αφού οι τάσεις της μόδας στο μακιγιάζ μας θέλουν τώρα να περιποιούμαστε τα φρύδια μας.

Το ίδιο έκανε λοιπόν και η star που έδινε μεγάλη προσοχή στο χρώμα και το σχέδιο των φρυδιών της. «Η γιαγιά μου είχε τα καλύτερα φρύδια. Όμορφα και γεμάτα, που τόνιζαν τα μάτια της» είχε πει κάποτε μια από τις εγγονές της, η  Eliza Carson.

8. Ξύριζε το πρόσωπό της για να κάνει απολέπιση στο δέρμα της

Σήμερα ο  ιατρικός όρος της συγκεκριμένης μεθόδου είναι “dermaplaning” όμως η star είχε βρει πολύ νωρίτερα την δική της εκδοχή για να περιποιείται το πρόσωπό της πριν αρχίσει να κάνει το μακιγιάζ της.

9. Η ρουτίνα ομορφιάς της τελείωνε με ένα αναπάντεχο βήμα

Μόλις τελείωνε το βάψιμο της έκανε ένα μπάνιο ώστε να έχει αυτή την λάμψη στο πρόσωπο που πλέον αποκτούμε με το βάζουμε highlighter!

10. Εφηύρε τα… αρώματα των celebrities!

Το 1987 ήταν η πρώτη διάσημη που λάνσαρε άρωμα με το όνομά της και ακολούθησαν δέκα ακόμα. «Το μόνο πράγμα που δεν αποχωρίζομαι ποτέ είναι το άρωμα της γιαγιάς μου» είχε πει η Carson για την Elizabeth Taylor.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ