Η Antonia Karra και τα κοσμήματα της Cosmos Collection - Διαδίδουν την αγάπη, τη φροντίδα και την ομορφιά (φωτό)

Η νέα σειρά κοσμημάτων της... 

«Είμαστε ένα, είμαστε ο κόσμος». Αυτό είναι το μήνυμα της νέας σειράς κοσμημάτων της  Αντωνίας Καρρά, “Cosmos Collection”.  Προερχόμενη από έντονα συναισθήματα, σε συνδυασμό με ένα ελπιδοφόρο και παθιασμένο  όραμα, η καινούργια της συλλογή εμπεριέχει τον Κόσμο και επιδιώκει να διαδώσει την αγάπη, την ελπίδα και την ομορφιά.

Στην εμβληματική σειρά κοσμημάτων της Αντωνίας Καρρά περιλαμβάνονται στοιχεία όπως η  καρδιά, η πυξίδα και η υδρόγειος, ενώ σήμα κατατεθέν είναι και τα φλουριά της συλλογής. 

Στόχος, μέσω αυτών, είναι να δοθεί έμφαση στην ανάγκη για επιστροφή στην κανονικότητα και  την ανεμελιά... την ανάγκη για ρομαντισμό και εξερεύνηση...  Φανταστείτε μια χρυσή σφαίρα σε μινιατούρα, ανάγλυφη και διπλής όψης… μια σφαίρα που  μπορείτε να φορέσετε οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Αυτό το εμβληματικό κομμάτι, που  μοιάζει να θυμίζει παιδικά παιχνίδια φανταστικών ταξιδιών, περιέχει και αντικατοπτρίζει τον  πληθωρικό Κόσμο, του οποίου είμαστε κομμάτι.

Σηματοδοτεί ένα ταξίδι που μπορούμε να  κάνουμε χωρίς προγραμματισμό, χωρίς διαβατήρια ή μάσκες… μας θυμίζει την ελπίδα και τα  όνειρα που περιέχει ο Κόσμος, αν το βλέπουμε με ανοιχτή καρδιά και αναζητούμε τους  κρυμμένους θησαυρούς του, κατά την έναρξη κάθε ταξιδιού μας.

Δείτε περισσότερες φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ