Ο Mr Big επιστρέφει στο νέο Sex & the City - Ας δούμε τις καλύτερες στιγμές του ζεύγους - Η Κάρι Μπράντσο λιώνει... (φώτο-βίντεο)

Παρά τις φήμες για το αντίθετο ο "Mr. Big" δεν θα λείπει από το νέο κύκλο 

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν το Sex and the City επιστρέφει.

Δέκα νέα επεισόδια με τίτλο με τίτλο And Just Like That ..., έρχεται στο HBO Max με τα  μέλη του αρχικού καστ να πρωταγωνιστούν: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis.

Από την ομάδα των διάσημων κοριτσιών θα λείπει η Kim Cattrall η οποία δεν θα συμμετέχει στο νέο κύκλο ως "Σαμάνθα"


Παρόλο που η ακριβής ημερομηνία προβολής του νέου κύκλου παραμένει άγνωστη, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και οι συμπρωταγωνιστές της ανέβασαν ένα βίντεο στο Instagram που δείχνει σκηνές στη Νέα Υόρκη.

"Δεν μπορούσα να σταματήσω να αναρωτιέμαι... που βρίσκονται τώρα', έγραψε η "Κάρι Μπράντσο" στη λεζάντα.

"Όλα είναι δυνατά.... Θα σας συναντήσω εκεί!" έγραψε η Ντέιβις, η οποία θα επιστρέψει ως Σάρλοτ Γιόρκ.


Ενώ η Cynthia Nixon που θα παίξει ξανά την Μιράντα Χόμπς, έγραψε: "Εσείς εγώ και η Νέα Υόρκη... Όλα είναι πιθανά".


Το Sex and the City δημιουργήθηκε από τον Darren Star (Younger, Emily in Paris) και βασίστηκε στο βιβλίο της Candace Bushnell.


Aρχικά προβλήθηκε στο HBO από το 1998 έως το 2004. Ακολούθησε μια ταινία το 2008 και η συνέχεια της το 2010.

Οι φανατικοί οπαδοί της σειράς δύο πράγματα θυμούνται για την Κάρι Μπράντσο: Την αγάπη της για τα Manolo Blahnik και τον μεγάλο έρωτα της, για τον "Mr. Big" , Κρις Νορθ.

Και επειδή Sex and the City χωρίς τις ερωτικές περιπέτειες του διάσημου ζευγαριού είναι... φαγητό χωρίς αλάτι, ο "Mr. Big", δεν θα απουσιάζει από το νέο κύκλο επεισοδείων.

Μήνες αφότου η Page Six είχε γράψει ότι ο γοητευτικός άντρας που ταλαιπωρεί την ξανθιά πρωταγωνίστρια δεν θα συμμετέχει στη νέα σειρά, η η Deadline επιβεβαίωσε ότι ο Chris Noth θα εμφανιστεί ξανά στο Sex and the City  ως ο αγαπημένος του χαρακτήρας.

"Πώς θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε έναν νέο κύκλο του Sex and the City χωρίς τον "Mr. Big"; δήλωσε ο παραγωγός της σειράς, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ.

Η νέα σεζόν με υπέρτιτλο «Και έτσι ξαφνικά...» θα ακολουθεί τις ζωές της Κάρι Μπράντσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ), της Μιράντα (Σίνθια Νίξον) και της Σαρλότ (Κριστίν Ντέιβις) καθώς «πορεύονται από την περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα 30 τους, στην ακόμη πιο μπερδεμένη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα 50». αναφέρει το harpers bazaar

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ