Η τραγική ιστορία πίσω από το τροχαίο ατύχημα που είχε ο αδερφός της Σάλμα Χάγιεκ - Στοίχησε τη ζωή στον καλύτερο του φίλο (φώτο-βίντεο)

Η πιο δύσκολη στιγμή για την ηθοποιό ήταν όταν ο αδερφός της ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το 2014

Η Σάλμα Χάγιεκ είναι πολύ δεμένη με τον αδερφό της Sami, τον οποίο πρόσφατα χαρακτήρισε "τον καλύτερο αδερφό της γης".

Είναι εύκολο λοιπόν να καταλάβουμε ότι η πιο δύσκολη στιγμή για την ηθοποιό ήταν όταν ο αδερφός της ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το 2014.

Ο Sami - ο οποίος έχει το δικό του στούντιο σχεδιασμού επίπλων - μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα φορτηγό.


Τραγική συνέπεια του ατυχήματος: Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτεχνικός διευθυντής Ίαν Κάτλερ, που ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο του Sami, υπέστη σοβαρό τραύμα και πέθανε ακαριαία .

Ο Sami έσπασε τα πλευρά του και τραυματίστηκε στο πρόσωπο και έμεινε για θεραπεία στο νοσοκομείο Ronald Reagan UCLA Medical Centre.


Ο οδηγός του φορτηγού ο  20χρονος , τότε Alvin Javier Gomez, μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι και τραύματα  στο σώμα.

Το 2016 ο Sami συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να μηνύσει τη Ford, με τον ισχυρισμό ότι το σπορ αυτοκίνητο αξίας 165.000 δολαρίων, Ford GT μοντέλο του 2015, που οδηγούσε είχε μηχανική βλάβη , η οποία προκάλεσε το θάνατο του καλύτερου φίλου του.


Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Sami, ανήκε στην Σάλμα Χάγιεκ και τον σύζυγο της, François-Henri Pinault .

Σύμφωνα με την TMZ,  ο Σάμι εκείνη την εποχή,  ισχυρίστηκε ότι το αυτοκίνητο είχε «καταστροφική αστοχία», καθώς το κιβώτιο ταχυτήτων μεταβίβασε πάρα πολύ μεγάλη δύναμη σε έναν από τους πίσω τροχούς, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ανατραπεί. 


Σύφμωνα με πληροφορίες ο Sami ανέφερε στην αγωγή του ότι η Ford γνώριζε την αυτή την ατέλεια του συγκεκριμένου μοντέλου, καθώς είχαν αναφερθεί κι άλλα ατυχήματα πριν την συντριβή του δικού του αυτοκινήτου.

Όταν έγινε το ατύχημα , ο αξιωματικός στο τμήμα του Λος Άντζελες , Andrew Neiman, δήλωσε ότι η αστυνομία δεν βρήκε ναρκωτικά ή αλκόολ που να δικαιολογούν το δυστύχημα , στο αυτοκίνητο.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι ο Σάμι μπορεί να οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα κάτι που θα μπορούσε να τον κάνει να χάσει τον έλεγχο του οχήματος .

Ο διοικητής Stephanie Krajchir είπε επίσης στην KTLA μετά το ατύχημα: " Ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα σε έναν κυρτό δρόμο, προσπάθησε να το διορθώσει αλλά δεν τα κατάφερε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα".

Τα αποτελέσματα της σχετικής έρευνας και η έκβαση της αγωγής του Sami, εναντίον της Ford, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, αναφέρει το Hello Magazine. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ