Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Χαλαρό Σαββατοκύριακο με ευνοϊκές όψεις για βόλτες - σχέσεις & κοινωνικές επαφές

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Το Σαββατοκύριακο έχει μια ποικιλία όψεων, μάλιστα κάποιες από αυτές μας προσφέρουν και ευκαιρίες ψυχαγωγίας το Σάββατο αλλά και την Κυριακή.

Το Σάββατο σχηματίζεται η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη μια υπέροχη όψη για τις επαφές, τις σχέσεις, τις βόλτες μας, τις κοινωνικές μας δραστηριότητες.

Το βράδυ του Σαββάτου όμως είναι πιο απαιτητικό καθώς η Σελήνη εγκλωβίζεται στη σύνοδο με τον Πλούτωνα και την αντίθεση με τον Άρη στον Καρκίνο.

Έτσι κάποιοι μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε κάποιες ώρες ή να ασχοληθείτε με το σπίτι και τις οικογενειακές υποχρεώσεις.

Αυτές οι όψεις μερικές φορές δείχνουν μεγαλύτερη ένταση, έκφραση θυμού ή και μια εκρηκτική συμπεριφορά που συνήθως η αιτία της είναι συσσωρευμένα αρνητικά συναισθήματα για καιρό.

Οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο, ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί και ευέλικτοι τις βραδινές ώρες του Σαββάτου.

Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο και δημιουργεί πιο θετικές όψεις οπότε κοιτάξτε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο γίνεται φαινομενικά στάσιμος προκειμένου να γυρίσει ανάδρομος από Δευτέρα και ο Ερμής.

ΚΡΙΟΣ
Η  Σελήνη στον Αιγόκερω με τις δύσκολες όψεις της προς τον Πλούτωνα και τον Άρη δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε ούτε το Σάββατο! Το μυαλό σας θα γυρίζει συνέχεια γύρω από τα επαγγελματικά ή γύρω από τα οικογενειακά σας θέματα που σας πιέζουν ή εκεί που πάτε να ηρεμήσετε ένα τηλεφώνημα, ένα μέιλ θα σας αποσυντονίζει. Όμως μια πολλά υποσχόμενη σύνοδος ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ερμή μπορεί να φέρει και κάποιες ευχάριστες στιγμές μέσα στο Σαββατοκύριακο σας. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο αυθόρμητοι, χαλαρώστε όσο μπορείτε (την Κυριακή σίγουρα μπορείτε καλύτερα), βγείτε λίγο και ανταποκριθείτε σε καλέσματα φίλων, φλερτάρετε. Κανονίστε κάτι μόνο για σας και το ταίρι σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και μην ενδώσετε πάλι στο να βρεθείτε να παρηγορείτε φίλους και συγγενείς που έχουν τα ίδια και τα ίδια άλυτα προβλήματα. Αυτό το Σαββατοκύριακο γίνεται φαινομενικά στάσιμος και ο Ερμής για να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από τη Δευτέρα.

ΤΑΥΡΟΣ
Το Σάββατο, φαίνεται να σας απασχολεί περισσότερο η καθημερινότητα σας και οι υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια. Πιθανώς να μην έχετε ολοκληρώσει τις επαγγελματικές εκκρεμότητες της εβδομάδας και να τις μεταφέρατε το Σάββατο. Η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης μπορεί να σας δώσει έμπνευση σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά ή αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας μπορεί να χρειάζεται να κάνετε μια συζήτηση για την κοινή σας διαχείριση. Προσοχή όμως μην παρασυρθείτε σε επιπόλαια έξοδα. Η Κυριακή είναι κάπως πιο κουραστική για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο  στρέφει την προσοχή σας στα επαγγελματικά ή στις υποχρεώσεις σας και η στάση του Ερμή που γυρίζει ανάδρομος από Δευτέρα, μπορεί να σας μπερδέψει σχετικά με αυτά που μπορεί να ζητούν από σας συνεργάτες και προϊστάμενοι. Η καλύτερη λύση φυσικά είναι να ζητήσετε εξηγήσεις για να μην υπάρχουν περιθώρια παρεξηγήσεων

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια όψη συνόδου ανάμεσα στον Ερμή και την  Αφροδίτη στο ζώδιο σας δίνει ξεχωριστή λάμψη σ’ αυτό το γουηκέντ αγαπητοί μου Δίδυμοι. Υπόσχεται από φλερτ και εκδηλώσεις έρωτα και αγάπης για κάποιους μέχρι απίθανες εξόδους ή ωραίες δημιουργικές στιγμές με φίλους. Ενδεχομένως μπορεί στα πλάνα να είναι και μια εκδρομή ή ένα ταξιδάκι. Καλά θα κάνετε λοιπόν να χαρείτε μια τέτοια συνθήκη γιατί γενικά σπανίζει μέσα στο μήνα ειδικά από την επόμενη εβδομάδα που θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ο κυβερνήτης σας Ερμής. Από την άλλη ίσως σε αυτό το γουηκέντ διαπιστώσετε ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάποιο ταλέντο σας και να βγάλετε χρήματα από αυτό. Σκεφτείτε όλες τις πιθανότητες και δώστε περισσότερη σημασία ακόμη και σε ιδέες που σας φαίνονται τρελές. Η Κυριακή είναι πιο άνετη μέρα.

Περισσότερα για τα πράγματα που πρέπει να προσέξουμε με τον ανάδρομο Ερμή μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ