Έτοιμη να ανέβει στον ισπανικό θρόνο η Πριγκίπισσα Ελεονώρα - Η κόρη της Λετίσια με μπλε φόρεμα & μπεζ γόβες κοινώνησε & τήρησε ευλαβικά το πρωτόκολλο (φώτο)

Κομψότατη & η Λετίσια με black & white σύνολο

H Πριγκίπισσα της Ισπανίας Ελεονώρα συνοδευόμενη από τους γονείς της, Βασίλισσα Λετίσια και Βασιλιά Φελίππε, και την μικρότερη αδερφή της πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία, πήγε αυτή την Παρασκευή 28 Μαΐου να κοινωνήσει με τους συμμαθητές της.

Η 15χρονη πριγκίπισσα των Αστουριών και κληρονόμος του ισπανικού στέμματος φαίνεται έτοιμη να ανέβει στο θρόνο.

Για την  θεία κοινωνία δεν υπήρξε καμία ειδική μεταχείριση για την κόρη της βασίλισσας Λειτίσια.

Όπως και πριν από έξι χρόνια, την πρώτη φορά που έλαβε τη θεία κοινωνία , η πριγκίπισσα Ελεονώρα έλαβε μέρος στο μυστήριο, με τους συμμαθητές της, κάτω από τις ίδιες συνθήκες.

Η θρησκευτική τελετή πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Nuestra Señora de la Asunción στην περιοχή Aravaca της Μαδρίτης, όπου ανήκει το σχολείο της, το Santa María de los Rosales College, αναφέρει η Paris Match.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων που επιβλήθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, οι λαμβάνοντες την θεία κοινωνία, μπορούσαν να έχουν μόνο τρία άτομα ο καθένας δίπλα τους.

Η Πριγκίπισσα Ελεονώρα, συνοδεύοταν  από τους γονείς της, τον Βασιλιά Φελίπε Στ 'και τη Βασίλισσα Λετίσια, και τη μικρή της αδερφή, την Infanta Sofia.

Ενώ στην πρώτη της Κοινωνία η Πριγκίπισσα Ελεονώρα φόρεσε τη στολή του σχολείου, εχθές προτίμησε ένα κομψό μπλε φόρεμα το οποίο συνδύασε με μπεζ γόβες.

Στο πρόσωπο της φορούσε μάσκα με το λογότυπο του σχολείου της.

Η αδερφή της, Ινφάντα Σοφία, φόρεσε ένα girly φλόραλ φόρεμα ,ενώ η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίσια ήταν για ακόμα μία φορά κομψότατη με "black & white" σύνολο.

Η μητέρα της πριγκίπισσας Ελεονώρας φόρεσε μαύρο παντελόνι , το οποίο συνδύασε με μεταξωτή λευκή μπλούζα με βολάν στα μανίκια,  και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ