Χανιά: Όλη η οικογένεια του πρωθυπουργού στο μνημόσυνο για τα 4 χρόνια από το θάνατο του Κων. Μητσοτάκη - Συγκινημένες Ντόρα & Μαρέβα (φώτο-βίντεο)

Παρόντες στο μνημόσυνο ο πρωθυπουργός, η σύζυγος του Μαρέβα, τα τρία παιδιά του Σοφία, Κωνσταντίνος και Δάφνη και η Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη και τα τρία παιδιά του Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη, παρέστη στο μνημόσυνο για την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τον θάνατο του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

Όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές το μνημόσυνο και στη συνέχεια το τρισάγιο, τελέστηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο κοιμητήριο της Αγίας Τριάδος στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου στα Χανιά, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Eurokinissi

Σύμφωνα με το Zarpa News, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται στα Χανιά από το βράδυ της Παρασκευής.

Eurokinissi

Το τρισάγιο τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου σε στενό οικογενειακό κύκλο στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ Ακρωτηρίου, όπου βρίσκεται ο τάφος της οικογένειας.

Eurokinissi

Παρόντες επίσης η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα, ο γιος τους Κωνσταντίνος, η Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο καθώς και άλλα μέλη της οικογένειας.

 

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ