Τα πιο σικ ελληνικά γυναικεία μαγιό είναι της Εmmanuelas - Η νέα collection έχει και παιδικά για μπόμπιρες με στυλ (φωτό)

Υπέροχα σχέδια και χρώματα για κάθε τύπο γυναίκας

Το καλοκαίρι είνα μόλις μια ανάσα μακριά και ο απόλυτος ενδυματολογικός πρωταγωνιστής του, το μαγιό, κατακτά το προσκήνιο.

Όπως καταλαβαίνετε τα μαγιό που σχεδιάζει η Εμμανουέλα Λύκου έρχονται για να καλύψουν κάθε γούστο και κάθε ανάγκη, όπως και διάφορες ηλικίες ή και φάσεις της ζωής μας ανάλογα με την ψυχολογία μας.

Τα μπικίνι και τα ολόσωμα της Emmanuela Swimwear μιλούν κατευθείαν στην καρδιά κάθε γυναίκας. Είτε είσαι πιο ρομαντική, είτε πιο έντονος και ζωηρός χαρακτήρας, είτε ακόμη δυναμική και πιο σοβαρή αυτό το brand έχει το ιδανικό μαγιό που θα εκφράσει απόλυτα την προσωπικότητά σου, αλλά θα φροντίσει να αναδείξει ιδανικά και τον σωματότυπό σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Την ίδια ώρα στη νέα κολεξιόν του ελληνικού brand βρίσκουμε και παιδικά μαγιό για μπόμπιρες με στυλ!

 

 

 

 

 

 

Μπικίνι μαγιό σε ζωηρές, girly αποχρώσεις και έντονα καλοκαιρινά, prints, με βολάν ή χωρίς, μόνοχρωμα ολόσωμα μαγιό σε πιο καθαρές γραμμές με λιγότερες λεπτομέρειες, ακόμα και μαγιό με ιδιαίτερα κοψίματα σου δίνουν αμέτρητες επιλογές για να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε σένα και αυτό που εκπέμπει με τον καλύτερο τρόπο τη διάθεσή σου και την ηλικία σου. 

Τα μαγιό της Εμμανουέλας είναι ιδανικά για νεαρά κορίτσια ή και για πιο ώριμες γυναίκες, ικανονοποιώντας το γούστο τους αισθητικά, αλλά και πρακτικά αφού εφαρμόζουν τέλεια στο γυναικείο κορμί, καλύπτοντας τυχόν ατέλειες και αδυναμίες.

 

 

 

 

 

 

Η Εμμανουέλα Λύκου είχε μιλήσει μάλιστα στο eirinika για το πάθος της με τα μαγιό αλλά και το brand της emmanuelaswimwear

Όπως λέει η ίδια όλα ξεκίνησαν το 2006 όταν πήρε την απόφαση να ξεκινήσει τη δική της σειρά μαγιό.

''Σε έναν τομέα άγνωστο για μένα, αφού τότε δεν υπήρχαν στην ελληνική αγορά ούτε ιδιαιτέρως ποιοτικά ούτε φυσικά πιο fashion επιλογές στα μαγιό. Ήταν κάτι εντελώς καινούργιο,  που αγαπήθηκε αμέσως και κέρδισε πολλές υπέροχες fan που μας ακολουθούν μέχρι και σήμερα, 14 χρόνια μετά''

Με πολύ τρέξιμο και επιμονή κατάφερε να δημιουργήσει ένα Brand για το οποίο είναι πολύ περήφανη.

 

 

 

 

 

 

''Σχεδιάζω μόνη μου όλα τα υφάσματα που θα δείτε στις συλλογές μου, τα οποία τα αναγνωρίζεις από το χαρακτηριστικό και χαρούμενο στυλ τους. Πρόκειται για πολύ θηλυκά σχέδια, με ζωηρά χρώματα, και πολλά βολάν! Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα.

Θεωρώ πως η θετική μου διάθεση και η όλη φιλοσοφία της ζωής μου αντανακλάται και στα μαγιο που σχεδιάζω''.  Τη γυναικεία σειρά  ακολουθεί και η παιδική για ασορτί εμφανίσεις μαμάς/κόρης! Ενώ από πέρυσι έχει προστεθεί και η σειρά για μικρά αγόρια, με την ονομασία EMMAN.

 

 

 

 

 

 

 

 

Φέτος η συλλογή για το καλοκαίρι ss20 έχει έντονες επιρροές από τη Χαβάη που αγαπάει πάρα πολύ και θα ήθελε πολύ να επισκεφτεί. Έντονα κόκκινα και πράσινα λουλούδια, σε ταξιδεύουν σε εξωτικά μέρη. ''Λατρεύω τα φλοράλ και θα τα δείτε σε όλες μου τις συλλογές''.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ