Μυστικός γάμος για τον Μπόρις Τζόνσον και την Κάρι Σίμοντς: Ο Βρετανός πρωθυπουργός παντρεύτηκε την 33χρονη αγαπημένη του (βίντεο)

Οι προσκεκλημένοι έλαβαν τις προσκλήσεις τους την τελευταία στιγμή!

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον παντρεύτηκε τη μνηστή του Κάρι Σίμοντς σε μυστική τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ χθες, όπως ανακοίνωσε χθες το πρωθυπουργικό γραφείο, επιβεβαιώνοντας σχετικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ναός κλειδώθηκε ξαφνικά το μεσημέρι του Σαββάτου και λίγο αργότερα έφθασε εκεί η Σίμοντς, η οποία ζει με τον Μπόρις Τζόνσον στην Ντάουνινγκ Στριτ από το 2019, όταν εκείνος ανέλαβε την πρωθυπουργία. Ο γιος τους γεννήθηκε τον Απρίλιο 2020. Οι προσκεκλημένοι έλαβαν τις προσκλήσεις τους την τελευταία στιγμή. 


 

«Ο πρωθυπουργός και η κα Σιμοντς παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα σε μια μικρή τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Τζόνσον. «Το ζευγάρι θα γιορτάσει τον γάμο του με συγγενείς και φίλους το επόμενο καλοκαίρι».

Ο 56χρονος Μπόρις Τζόνσον έχει τέσσερα παιδιά από τον δεύτερό του γάμο με την Marina Wheeler, με την οποία χώρισε το 2018 μετά από 25 χρόνια κοινής πορείας.

Λίγο μετά τον διαζύγιο του έγινε γνωστή και η σχέση του με την 33χρονη Σίμοντς που η οποία ήταν στην ομάδα του Μπόρις κατά την εκλογική εκστρατεία του το 2012.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by editorji (@editor_ji)

Στα 29  της η Σίμοντς - που διαγράφει και αυτή με την σειρά της λαμπρή καριέρα στο χώρο της πολιτικής - έγινε η νεότερη διευθύντρια επικοινωνίας του Συντηρητικού κόμματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ