Η πρώτη φωτό του πρίγκιπα Lucas, μόλις 2 μηνών! Ο νεογέννητος γιος της Zara & μικρότερος εγγονός της κόρης της Ελισάβετ

Η Zara Tindall γεννήθηκε στις 15 Μαΐου του 1981 και είναι η κόρη της πριγκίπισσας Άννας 

Πριν μόλις δύο μήνες η Zara έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι με τον Mike Tindall με τον φωτογραφικό φακό να «τσακώνει» την μαμά μαζί με τον νεογέννητο πρίγκιπα Lucas σε αγώνες ιππασίας.

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Zara Tindall ντυμένη απλά με τζιν, μπλε μπουφάν και καπέλο να κρατά στον μάρσιπο τον μικρό πρίγκιπα που είναι επίσης ντυμένος στα μπλε.

Η Zara Tindall γεννήθηκε στις 15 Μαΐου του 1981 και είναι η κόρη της πριγκίπισσας Άννας (κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ και του Φίλιππου)  και του πρώτου της άντρα Mark Phillips.

 

Να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ έχει πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στους οποίους και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο με την Eventing Team της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ μετάλλια είχε κερδίσει και η μητέρα της (δύο αργυρά το 1975 και ένα χρυσό το 1971) πριγκίπισσα Άννα που είναι γνωστή για το ταλέντο της στην ιππασία.

 

Βρίσκεται 19η στη σειρά διαδοχής του θρόνου αφού προηγείται ο μεγάλος της αδερφός Peter Phillips, και οι κόρες του πριγκίπισσες Savannah (10) και Isla (8 ετών).

 

 

Η Zara Tindall εκτός από τον μικρό πρίγκιπα Lucas έχει ακόμα δύο μεγαλύτερα παιδιά με τον σύζυγό της, την Mia (7) και την Lena (2 ετών).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ