Σκάνδαλο στη Μάλτα μετά τη Eurovision 2021: Ξόδεψαν πάνω από 650.000 ευρώ για την προώθηση της Destiny (βίντεο)

Έρευνα διέταξε η κυβέρνηση της χώρας!

Ένας σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες γύρω από την συμμετοχή της Μάλτας στη Eurovision, με τις αρμόδιες Αρχές να κάνουν τώρα έρευνα για το αν χρησιμοποιήθηκαν κρατικά χρήματα για την προώθηση του τραγουδιού Je Me Casse».

Ειδικότερα η Μάλτα φέρεται να πλήρωσε πάνω από 650.000 ευρώ για την προώθηση της χώρας στην Eurovision με τον Καρμέλο Αμπέλα, υπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, να διατάσει έρευνα για τα έξοδα και για το κατά πόσο μέρος των χρημάτων αυτών δόθηκε για να επηρεαστούν οι αποδόσεις στοιχημάτων.

Η αλήθεια είναι ότι η Destiny ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί στον μουσικό διαγωνισμό ενώ κατάφερε τελικά να πάρει την 7η θέση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Malta, η τουριστική αρχή της χώρας φέρεται να ξόδεψε τα χρήματα για την προώθηση της συμμετοχής της συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης Influencers στα social media influencers.

Πηγές προσκείμενες στην έρευνα είπαν ότι δαπανήθηκαν 650.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 350.000 ευρώ προήλθαν από την τουριστική αρχή της χώρας και τα υπόλοιπα 300.000 από την δημόσια τηλεόραση. 

Την ίδια ώρα ο  Λούντβιγκ Γκάλεα, ο καλλιτέχνης που εκπροσώπησε την Μάλτα στη Eurovision 2004, κατήγγειλε την δημόσια τηλεόραση της χώρας του για σπατάλη χρημάτων με στόχο την προώθηση του τραγουδιού. Πάντως είπε ακόμα ότι η ίδια η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την χώρα δεν γνώριζε κάτι για αυτό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ