Ένα ουράνιο τόξο για τα δίδυμα κορίτσια τους! Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάφουν το βρεφικό δωμάτιο (βίντεο)

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Ένα ουράνιο τόξο ζωγραφίζουν στο βρεφικό δωμάτιο των δίδυμων κοριτσιών της η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, που πολύ σύντομα θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Το λαμπερό ζευγάρι διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του αφού σε λίγο καιρό θα κρατούν στα χέρια τους να μωράκια τους.

Έτσι και οι δύο συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς να φτιάχνουν το δωμάτιο των κοριτσιών τους ανεβάζοντας μάλιστα και ένα σχετικό βίντεο στο Instagram.

Όπως θα δείτε ντυμένοι απλά έβαλαν την μουσική τους, πήραν τα πινέλα και ξεκίνησαν το βάψιμο! «Ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε το δωμάτιο!!!» έγραψε στο ποστ η influencer.

Ήδη πριν λίγο καιρό η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram μας έδειξε το άδειο τότε δωμάτιο, ενώ αγαπημένος της είχε ανεβάσει ένα story δίνοντας μας μια γεύση από το πώς έχουν στολίσει τον χώρο.

Όπως θα δείτε έχουν βάλει μια ταπετσαρία με σχέδια αλλά και ένα μεγάλο, ξύλινο πελαργό με τον παρουσιαστή να γράφει πάνω στη εικόνα «έεερχεται ο πελαργός!.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ