Βάρη: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ γνωστό πυγμάχο - Τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Το θύμα ήταν παλιός γνώριμος των αρχών

Νέα άγρια δολοφονία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, όταν άγνωστοι δράστες εκτέλεσαν εν ψυχρώ γνωστό πυγμάχο στη μέση του δρόμου έναν άνδρα, στη Βάρη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το Mega πολυτελές μαύρο τζιπ τον πλησίασε και οι δράστες τον πυροβόλησαν στο κεφάλι, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Όπως προκύπτει, οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον άτυχο άνδρα και, όταν τον εντόπισαν, τον «γάζωσαν» μέχρι να χάσει τη ζωή του.

Το θύμα είναι Έλληνας και παλιός γνώριμος των αρχών, ο οποίος συνδεόταν με τον χώρο της νύχτας, ενώ φέρεται να έχει εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Μάλιστα, για ορισμένο χρονικό διάστημα ήταν και φυγόδικος, ενώ κατά το παρελθόν έχει υπάρξει και πυγμάχος. Οι Αρχές εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με ένα ακόμη επεισόδιο ανθρώπων της νύχτας.

Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι αιματηρό περιστατικό είχαμε και χθες Κυριακή όταν άγνωστός πυροβόλησε και σκότωσε 40χρονο σε καφετέρεια στα Σεπόλια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ