YFSF 2021: Φαντασμαγορικός ο μεγάλος τελικός, με δάκρυα η Μαρία Μπεκατώρου - Νικήτρια η Τάνια Μπρεάζου (φωτό - βίντεο)

Μετά από αρκετούς μήνες και εβδομάδες με μοναδικές εμφανίσεις το Your Face Sounds Familiar All Star έριξε αυλαία.

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε το "Your Face Sounds Familiar - All Star", την Κυριακή (30/05), με νικήτρια στον τελικό την Τάνια Μπρεάζου, ενώ την παράσταση "έκλεψε" η επί σκηνής συνύπαρξη Τάκη Ζαχαράτου - Άντζελας Δημητρίου.

 

 

Άλλο ένα μουσικό σόου ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό. Με αρκετές δυσκολίες και αναβολή των σόου λόγω Covid-19, το YFSF, κράτησε συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, προσφέροντάς του στιγμές γέλιου και ανεμελιάς. 

 

 

Οι τέσσερις φιναλίστ του μεγάλου τελικού ήταν ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Ίαν Στρατής, η Τάνια Μπρεάζου και ο Θανάσης Αλευράς.
Σε κάθε επεισόδιο, η Τάνια Μπρεάζου απέσπασε θριαμβευτικά σχόλια από τους κριτές και «μάγεψε» το κοινό, παρουσιάζοντας μία ευρεία γκάμα ρεπερτορίου, από την Τζένη Βάνου και τον Axl Rose, μέχρι την Miley Cyrus και την Bebe Rexha. Μάλιστα, η ίδια η διεθνούς φήμης Bebe Rexha τη σχολίασε θετικά στο Twitter, όταν είδε την ενσάρκωσή της.

 

 

 

 

 

 

Η συνάντηση Τάκη Ζαχαράτου - Άντζελας Δημητρίου

Στο πλαίσιο του τελικού, η Άντζελα Δημητρίου έδωσε το «παρών», βραβεύοντας τη Ματθίλδη Μαγγίρα που την είχε μιμηθεί, και έτσι ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε στο πλευρό της τραγουδίστριας ανακοινώνοντας την επικείμενη θεατρική συνεργασία τους.

 

 

Η Μαρία Μπεκατώρου ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή (Τάκης Ζαχαράτος, Κωστής Μαραβέγιας, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μιχάλης Ρέππας), αλλά και τον ΑΝΤ1 γιατί -όπως είπε εμφανώς συγκινημένη- «έκανε το όνειρό της πραγματικότητα».

"Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί το 2013 ήρθα εδώ δειλά και μου έδωσαν ένα τόσο μεγάλο σόου, και έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα" είπε η Μαρία Μπεκατώρου και συνέχισε: "Νιώθω ευγνωμοσύνη και θέλω μέσα από την καρδιά μου να φωνάξω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα που δουλέψαμε με τόση αγάπη για να κάνουμε αυτές τις υπέροχες δουλειές γιατί πιστεύω πως το YFSF θα μείνει για πάντα στην τηλεοπτική ιστορία" κατέληξε η παρουσιάστρια. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ