Τα παραμυθένια art de la table της Alice Naylor-Leyland - Διακοσμεί τα τραπέζια σε πάρτι και δεξιώσεις της υψηλής κοινωνίας (φωτό)

Λουλούδια, πορσελάνινα σετ και παστέλ χρώματα!

Ο πρίγκιπας Φίλιππος και η σύζυγος του Νίνα Φλορ έκαναν μια παραμυθένια δεξίωση με την Alice Naylor-Leyland να αναλαμβάνει την ρομαντική art de la table.

Ψάχνοντας λοιπόν στο Instagram της - στο οποίο μετρά 160 χιλιάδες followers - βρήκαμε μερικές ακόμα από τις απίθανες δημιουργίες της.

Συγγραφέας, socialite και επιχειρηματίας η Alice Naylor-Leyland έχει δημιουργήσει από το 2019 την δική της εταιρεία που εξειδικεύεται σε διακοσμήσεις τραπεζιών για πάρτι και δεξιώσεις της υψηλής κοινωνίας.

Η ίδια γεννήθηκε στην Ελβετία ωστόσο σπούδασε Ιστορία στο Εδιμβούργο και στη συνέχεια έμεινε για κάποια χρόνια στο Λονδίνο. Πλέον είναι παντρεμένη με τον  αριστοκράτη Tom Naylor-Leyland που είναι ο μεγαλύτερος γιος του Sir Philip Naylor-Leyland.

Το ζευγάρι έχει ένα πανέμορφο  οικογενειακό σπίτι στο κέντρο του Μάλτον στη Βρετανία και πλέον εργάζονται για την προώθηση της πόλης με τον σύζυγό της να βοηθά στο να αναδειχθεί ως γαστρονομική πρωτεύουσα του Γιορκσάιρ μέσα των Φεστιβάλ Τροφίμων, των Μηνιαίων Αγορών Τροφίμων και του έργου Made In Malton.

Η Naylor-Leyland εκτός από το να βοηθά τον άντρα της στο εγχείρημά του έχει μια πολυάσχολη ζωή αφού πέρα από το είναι μητέρα τριών παιδιών έχει το δικό της blog στο οποίο γράφει για μόδα, lifestyle αλλά και για την μητρότητα.

Δείτε επίσης: Θρησκευτικός γάμος για τον πρίγκιπα Φίλιππο και την Νίνα Φλορ - Το ρομαντικό art de la table και ο αριστοκράτης κρεοπώλης (φωτό)

Επίσης συνεργάζεται με περιοδικά όπως η Vogue και το Harpers Bazaar, ενώ έχει και την δική της εταιρεία που αναλαμβάνει να διακοσμεί τα πιο όμορφα τραπέζια που έχουμε δει.

Παστέλ χρώματα, ροζ, πράσινο και μπλε κυριαρχούν στις συνθέσεις της ενώ όπως θα δείτε λουλούδια του αγρού και απίθανα πορσελάνινα σερβίτσια ολοκληρώνουν τις δημιουργίες της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ