Ποια είναι η διάσημη star που ξεπερνάει σε followers όλες τις Kardashians, ενώ ακόμη & η Beyonce βλέπει την σκόνη της - Σύνολο 239 εκατ.

Εσείς το ξέρατε πως οι διάσημοι με ένα και μόνο post στο Ιnstagram πληρώνονται; 

To Instagram  δημιουργήθηκε από δύο απόφοιτους του Πανεπιστημίου του Στάντφορντ, τους Κέβιν Σίστρομ και Μάικ Κρίγκερ και ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2010.

Μόλις δύο μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2010, ο αριθμός των εγγεγραμμένων χρηστών έφτασε το 1.000.000.

Σήμερα η εφαρμογή μετράει 20 δισεκατομμύρια φωτογραφίες από όλο τον κόσμο και 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες. Το όνομα της προέρχεται από τον συνδυασμό της λέξης Instant (στιγμιαίο) και telegram (τηλεγράφημα). Tο 2012 η εφαρμογή αγοράστηκε από το Facebook, προς ένα 1 δισεκατομμύριο δολάρια Η.Π.Α. 

H εφαρμογή έλαβε μεγάλες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια, ενώ πολλοί πλέον την χρησιμοποιούν ως μέσο προώθησης της δουλειάς τους. 

Oι influencers πλέον, βγάζουν πολλά χρήματα από το Instagram, ενώ διάσημοι τραγουδιστές και ηθοποιοί με ένα και μόνο post τους βλέπουν τους λογαριασμούς τους να... ''φουσκώνουν''. Όλα πλέον είναι εύκολα στην εποχή των social media. 

Ποιοι είναι όμως οι διάσημοι που έχουν τους περισσότερους followers στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ; Με μία γρήγορη ματιά αντιλαμβάνεται κανείς πως η Ariana Grande είναι η βασίλισσα του Instagram. H επιτυχημένη καλλιτέχνης μετράει 239 εκατομμύρια followers, ενώ αυτοί κάθε μέρα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. 

Aμέσως μετά κάνει την εμφάνισή της η Kylie Jenner με 236 εκατομμύρια. H Kim Kardashian, αν και το διασημότερο πρόσωπο του πλανήτη έχει μόλις 225 εκατομμύρια ακόλουθους. H Kendall Jenner, η μοναδική από τις αδερφές Καρντάσιαν με μεγάλη καριέρα στο μόντλεινγκ έχει 166 εκατ. 

Μετά την οικογένεια Kardashian σειρά έχει η Beyonce με 189 εκατ. followers, η Taylor Swift με 160 και τέλος από τις διάσημες τραγουδίστριες η Lady Gaga με 47 εκατ. 

Οι αδερφές Hadid, αν και είναι πασίγνωστα μοντέλα βλέπουμε ότι δεν έχον και τόσο υψηλά νούμερα, όσο θα περιμέναμε. Η νέα μανούλα Gigi έχει 66, ενώ η αδερφή της Bella έχει 43 εκατ. ακόλουθους. 

Παρακάτω βλέπουμε πως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αστέρες του Χόλιγουντ βρίσκονται με χαμηλότερα νούμερα και αυτό έχει να κάνει και με το πόσο ασχολείται ο καθένας με την διάσημη εφαρμογή. 

  • Αntonia Banderas 2, 7 M

  • Naomi Campell 10

  • Cindy Crawford 5,2

  • Nicole Kidman 6,7

  • Madonna 16

To Instagram έχει αποδείξει πως η καθημερινή του χρήση μπορεί να αυξήσει τους followers ενός λογαριασμού. Έτσι όσο περισσότερο ασχολείται ένας διάσημος, Instagram ανεβάζοντας φωτογραφίες και stories, τόσο πιο πολύ ο κόσμος θα τον ακολουθεί για να μαθαίνει τι συμβαίνει στην ζωή του. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ