«Πεθαίνω για σένα» Γιάννης Στάνκογλου: Μας δείχνει το τατουάζ του - Καλό Καλοκαίρι κορίτσια (βίντεο)

Γοητευτικός και πάνω απ όλα ταλαντούχος!

Το νέο του τατουάζ έδειξε στους followers του ο Γιάννης Στάνκογλου που συγκέντρωσε αμέτρητα likes στο Instagram με το βίντεο που ανέβασε.

Γοητευτικός και πάνω απ όλα ταλαντούχος ο αγαπημένος ηθοποιός πέρα από την επιτυχία του στις Άγριες Μέλισσες έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις με την τελευταία να είναι το Γιούγκερμαν στο θέατρο Πορεία, όπου ήταν πραγματικά αξεπέραστος.

Για να γυρίσουμε όμως στο τατουάζ του, ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε στην πλάτη του ένα κεραυνό, εμπνευσμένος από τον David Bowie, που είναι και ένας από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, αν κρίνουμε και από την τούρτα γενεθλίων του που επίσης ήταν εμπνευσμένη από τον Βρετανό μουσικό.

«We can be heroes» έγραψε στο ποστ του ο 47χρονος που μαζί με την σύζυγό του Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά, τον Φοίβο και τον Φίλιππο.

Μάλιστα πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Στάνκογλου είχε μιλήσει για την οικογένειά του, ενώ είχε αποκαλύψει ότι έχει συγγένεια και με την Στεφανία Λυμπεράκη, που μας εκπροσώπησε φέτος στην Eurovision, αφού είναι θείος της (δείτε αναλυτικά τα όσα είχε πει στον Γιάννη Βίτσα εδώ).

Αναφορικά με την αποχώρησή του από τις Άγριες Μέλισσες ο ηθοποιός είχε πει πρόσφατα στην Φωλιά των Κου Κου:

«Είναι ένα πολύ ωραίο σίριαλ που κάνει ακόμα νούμερα και θα πάει και τρίτη σεζόν.Είμαι από τους ανθρώπους που βαριούνται εύκολα, δεν θέλω να είμαι σε ένα πράγμα συνέχεια. Η απόφαση για την αποχώρησή μου ήταν κοινή συναινέσει. Ήταν να φύγω στα 150 επεισόδια, μετά μου ζητήθηκε να μείνω λίγο παραπάνω.

Και λέω… παιδιά, δεν γίνεται, είναι να κάνω και κάτι άλλο. Ήταν να κάνω θέατρο, τελικά θέατρο δεν έγινε. Μετά την αποχώρησή μου έχω δει λίγα επεισόδια. Τώρα τελευταία έχει πολλούς θανάτους, είναι πιασάρικοι, κάνουν νούμερα. Δεν νομίζω να εμφανιστεί ξανά ο Κυπραίος».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ