Τρεις γενιές Γκερέκου: Η Μαρία Βοσκοπούλου φωτογραφίζει την αγαπημένη της γιαγιά μέσα στην κουζίνα

Την επισκέφτηκε στο σπίτι της

Όμορφη όπως η μαμά της και ταλαντούχα - όπως και οι δύο της γονείς - η Μαρία Βοσκοπούλου φωτογράφισε την γιαγιά της μέσα στην κουζίνα!

Η 20χρονη κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, που ασχολείται ενεργά με την υποκριτική συμμετέχοντας μάλιστα και στη σειρά «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» επισκέφτηκε την μαμά της μαμάς της στο σπίτι της και ανέβασε στα stories της στο Instagram μια εικόνα.

«Στο σπίτι της γιαγιάς» έγραψε στα αγγλικά πάνω στην φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την κυρία Μαρία με την γαλάζια ποδιά της να μαγειρεύει.

Η Μαρία Βοσκοπούλου σπουδάζει Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις παρακολουθώντας, παράλληλα, μαθήματα ορθοφωνίας, ενώ πρόσφατα έκανε την πρώτη της guest εμφάνιση στη σειρά της ΕΡΤ.

«Οι γονείς μου είναι αυτοί που είναι. Βρίσκω λάθος να μην κάνω όσα θέλω και ονειρεύομαι εξαιτίας του επιθέτου μου. Όταν γνωρίζει κάποιος εμένα, γνωρίζει τη Μαρία ως αυτόνομη προσωπικότητα.

Είναι πολύ όμορφο να βλέπω την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του πατέρα μου όταν κάνει ένα live. Είναι συγκινητικό όταν βρισκόμαστε έξω και τον πλησιάζουν προκειμένου να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους.

Είναι πολύ εύκολο όταν είσαι προβεβλημένος όλοι να έχουν να πουν κάτι για σένα. Να έχουν δηλαδή άποψη, ακόμα κι αν δεν σε γνωρίζουν, για το πώς είναι η ζωή σου.  Πρόκειται για μία παρεμβατική συνθήκη, η οποία δεν μου αρέσει» είχε πει η Μαρία Βοσκοπούλου σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό Hello πριν λίγο καιρό.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ