Το πολύχρωμο Oscar De La Renta παλτό που λατρεύει η βασίλισσα Μάξιμα: Το έχει φορέσει με τα πάντα! - πράσινα, κίτρινα και κόκκινα (φωτό)

Λατρεύει τα έντονα χρώματα!

Άλλη μια κομψή εμφάνιση έκανε πριν λίγες ημέρες η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας που φόρεσε ένα από τα αγαπημένα της παλτό.

Πρόκειται για ένα κομμάτι από τον διάσημο οίκο Oscar De La Renta το οποίο έχει βάλει κι άλλες φορές στο παρελθόν, αφού φαίνεται να ταιριάζει με όλα της σύνολα.

Η αλήθεια είναι ότι η σύζυγος του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου και μητέρα των τριών κοριτσιών τους έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα έντονα χρώματα και prints με την ίδια συχνά να επιλέγει κίτρινα, κόκκινα, πορτοκαλί και πράσινα outfits.

Στο λογαριασμό modernroyalera λοιπόν στο Instagram βρήκαμε τρεις από αυτούς τους συνδυασμούς που έχει κάνει με το συγκεκριμένο παλτό.

Ειδικότερα η βασίλισσα της Ολλανδίας το συνδύασε στην τελευταία της εμφάνιση με πράσινο από μέσα ενώ σε προηγούμενες το είχε φορέσει με κόκκινο σύνολο και ασορτί γάντια αλλά και με κίτρινο παντελόνι και πράσινο πουκάμισο.

Εσεις τι λέτε; Ποιος συνδυασμός σας αρέσει πιο πολύ για το πολύχρωμο παλτό της;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ