Πρώτες διακρίσεις για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο SITIA 03 της LASITIA - Θα κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά αυτές τις μέρες

Δείτε που θα το βρείτε.

Τις πρώτες της διακρίσεις απέσπασε η εταιρεία LASITIA σε διεθνείς διαγωνισμούς. Το Ultra-premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο SITIA 03, ξεκινά την πορεία του στις αγορές της Ελλάδας και τους εξωτερικού, με δύο Αργυρά Μετάλλια από τους πλέον απαιτητικούς διεθνείς διαγωνισμούς Olive Japan και NYIOCC της Νέας Υόρκης. 
 
Τα σχόλια των κριτών αναγνωρίζουν στο SITIA 03 «το ντελικάτο άρωμά του και την γλυκιά, ισορροπημένη ελαφρώς πικάντικη γεύση του που συνοδεύεται από βοτανικές νότες». 

Τα Eξαιρετικά Παρθένα Eλαιόλαδα SITIA 07 και SITIA 03 της LASITIA, θα είναι διαθέσιμα μέσα στις επόμενες μέρες στα καταστήματα των αλυσίδων «Μασούτης» και «Χαλκιαδάκης» ενώ ήδη έχουν εξαχθεί σε αγορές της Ευρώπης και στην Αυστραλία.  

Ο Γιώργος Κονδύλης, Διευθύνων Σύμβουλος της LASITIA (Έλαια Σητείας Α.Ε) δήλωσε: «Αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε στη LASITIA είναι να μεταφέρουμε στο τραπέζι του καταναλωτή, την ουσία της  γεύσης του μοναδικού Σητειακού ελαιώνα. Για να το πετύχουμε αυτό κάνουμε μια προσεκτική επιλογή των καλύτερων ελαιολάδων που παράγει η περιοχή.

Η προσπάθεια αυτή ανταμείβεται με τα πρώτα μας βραβεία. Και είναι μόνο η αρχή μιας πορείας που φιλοδοξεί να προσφέρει υποστήριξη στους συνεταιρισμούς, στους αγρότες και στην τοπική κοινωνία της Σητείας». 

Σημ: Η «Έλαια Σητείας – LASITIA» δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία των εταιρειών ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ, GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, INSPIRING EARTH και της ‘Ενωσης Αγροτικών Συναιτερισμών Σητείας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@lasitia.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ