Made in Greece tα Μaa Boo Swimwear από την Άννα και την Ιλόη: Τα ελληνικά μαγιό που μας ξετρελαίνουν για τα σερφ μανίκια τους - Μπικίνι, ολόσωμα... πολλά σχέδια (φωτό)

Δείτε τη νέα τους κολεξιόν....

Τα Maa Boo Swimwear υποδέχονται το καλοκαίρι 2021 με τη νέα συλλογή των μαγιών τους. 

Η Άννα Τζελέπη και η Ιλόη Χατζησπυρίδη, οι σχεδιάστριες των Maa Boo swimwear, για άλλη μια χρονιά κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν με τα υπέροχα μαγιό που σχεδίασαν. Η φετινή συλλογή έχει όλα αυτά που θέλει κάθε γυναίκα. 

 

 

 

 

 

 

Για τα μονόχρωμα μαγιό επιστρατεύονται αυτή τη σεζόν κυρίως οι ουδέτερες αποχρώσεις – άσπρο, off-white, μαύρο και γκρι– σε μια ανάγκη των δημιουργών να επιστρέψουν στις διαχρονικές αξίες του στυλ και να αναδείξουν τη γυναικεία ομορφιά μέσα από την απλότητα των (μη) χρωμάτων και το σχεδιασμό πιο ιδιαίτερων, statement πατρόν.

 

 

 

 

Στα Maa Boo swimwear μπορείτε να διαλέξετε το μαγιό που θα σας κάνει κλικ. 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤA MAA BOO SWIMWEAR

Η αγάπη τους για το design και τη μόδα, η αδυναμία τους στα ταξίδια και οι κοινές καλοκαιρινές τους αναμνήσεις έγιναν για δύο παιδικές φίλες, την Άννα Τζελέπη και την Ιλόη Χατζησπυρίδη, τα κίνητρα για να δημιουργήσουν το 2013 το label Maa Boo Swimwear. Στόχος τους είναι να δημιουργούν bohemian chic και free-spirited συλλογές, διαχρονικά σχέδια μαγιό με πρωτότυπες μοντέρνες παρεμβάσεις.

 

 

 

 

 

 

Μαγιό που ξεχωρίζουν για το design, το στυλ και τη φόρμα τους, αλλά κυρίως για την εφαρμογή τους. Από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, οι δημιουργίες Maa Boo Swimwear αγαπήθηκαν για την αντοχή τους, τις απαλές υφές τους, την ποιότητα κατασκευής αλλά και τα αυθεντικά custom-made εμπριμέ σχέδια.

 

 

 

Με όραμα να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση και την προώθηση της ελληνικής μόδας και της ονομασίας προέλευσης «Made in Greece», τα Maa Boo Swimwear δημιουργούνται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από τους πιο έμπειρους κατασκευαστές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ