«Σύντροφος ζωής» για την Kate Winslet o 3ος της σύζυγος: Μένει σπίτι, προσέχει τον γιο τους και εκείνη & «είναι ερωτικός» (φωτό & βίντεο)

Έχει μόνο καλά να πει για τον αγαπημένο της Edward Abel Smith

Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και τον «τσάκωσε» τον καλό τον γαμπρό η Kate Winslet που δεν είχε παρά καλά πράγματα να πει για τον τρίτο της σύζυγο Edward Abel Smith.

Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός σε συνέντευξή της στους New York Times έπλεξε το εγκώμιο του καλού της τον οποίο χαρακτήρισε «άνθρωπο με μεγάλη δύναμη, ερωτικό και μπαμπά στο σπίτι».

Ο σύζυγος της, που είναι ανηψιός του Sir Richard Branson - ιδιοκτήτης  της γνωστής εταιρείας Virgin Airlines - μένει στο σπίτι και προσέχει τον 7χρονο γιο τους αλλά και την ίδια σύμφωνα με τα όσα είπε η ηθοποιός.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν 2011, όταν εκείνη έσωσε τη μητέρα του από το φλεγόμενη κατοικία της και παντρεύEDWARD ABELτηκαν το 2012.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVOKE (@evokedotie)

Να σημειωθεί ότι είναι ο τρίτος γάμος για την Kate Winslet που έχει υπάρξει επίσης παντρεμένη με τον Sam Mendes (2003–2011) και τον Jim Threapleton (1998–2001).

Με τον τελευταίο της σύζυγο η ηθοποιός έχει αποκτήσει τον Bear Blaze, ενώ από τον γάμο της με τον Threapleton έχει μια κόρη την Mia. Ακόμα έχει και ένα παιδί από τον Mendes, τον Joe Alfie.

«Μας φροντίζει, ειδικά εμένα.. Όταν τον ρώτησα, “τι θα μπορούσες να κάνεις για μένα;”, “Οτιδήποτε”, μου απάντησε» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

 «Είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος ζωής! Είμαι τόσo, τόσο τυχερή. Για έναν άνδρα που είναι δυσλεκτικός, όπως είναι, είναι υπέροχο να κάνουμε πρόβα στα λόγια. Είναι τόσο δύσκολο για αυτόν να διαβάζει δυνατά, αλλά το κάνει».

«Δεν το είχε φανταστεί ότι θα γνώριζε και θα παντρευόταν μια διάσημη αλλά το χειρίζεται σωστά. Και για κάποιον που το όνομά του είναι “Rocknroll”, εστιάζει πολύ στην ηρεμία» είπε ακόμα στους New York Times ενώ αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος της «είναι χορτοφάγος, κάνει γιόγκα, και κολυμπά σε κρύο νερό».

Μάλιστα μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live η Kate Winslet έκανε και μια αποκάλυψη για τον γιο της Bear ο οποίος της είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός σαν την μαμά του.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ