Φωτό της πιο hot επανασύνδεσης Jennifer Lopez & Ben Affleck: Ημίγυμνοι στο μπαλκόνι της κρεβατοκάμαρας της

To ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και τρελά ερωτευμένο όπως φαίνεται... 

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ επιβεβαιώνουν την σχέση τους με νέες φωτογραφίες.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε αγκαλιασμένο καθώς πήγαιναν στο νέο εστιατόριο του σεφ Βόλφγκανγκ Πουκ στο πολυτελές ξενοδοχείο Πέντρι στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Το ζευγάρι έφτασε μαζί, με το αυτοκίνητο του Άφλεκ και φάνηκε επίσης να κάθεται ένα τρίτο άτομο στο πίσω κάθισμα. Σε μία φωτογραφία η τραγουδίστρια ακούμπησε τρυφερά το κεφάλι της στο στήθος του 48χρονου ηθοποιού. Ο Μπεν Άφλεκ κάπνισε ένα τσιγάρο πριν μπουν στο εστιατόριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «MailOnline» πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός πήγε στην Ανατολική Ακτή για να είναι κοντά στην Τζένιφερ Λόπεζ. Ο φακός τους αποθανάτισε σε μία ενοικιαζόμενη υπερπολυτελή κατοικία στη Νότια Φλόριντα, ν΄απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης.

 

Η τραγουδίστρια φαίνεται να είναι χαρούμενη αλλά και εντυπωσιακή με ένα αέρινο φόρεμα με κορδέλες δεμένες στους ώμους της. Η «σχέση» του ζευγαριού ήταν μία έκπληξη για τους θαυμαστές τους σχεδόν 17 χρόνια μετά τον χωρισμό.

 

 

Μια πηγή στο «PEOPLE» δήλωσε ότι πριν από μερικές ημέρες η Τζένιφερ είχε επιστρέψει στο Λος Άντζελες για να περάσει περισσότερο χρόνο με τον Μπεν.

«Η Τζένιφερ βρισκόταν στο Λος Άντζελες για λίγες μέρες», ανέφερε η πηγή. «Είναι μαζί μετά το ταξίδι τους στη Μοντάνα. Είναι δύσκολα καθώς υπάρχει απόσταση αλλά φαίνεται ότι και οι δύο είναι έτοιμοι να το προσπαθήσουν. Η Τζένιφερ φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη».

Παράλληλα το buzzfeednews.com αναφέρει ότι ο φακός «τσάκωσε» τον 48χρονο ηθοποιό να φορά ένα ρολόι που έμοιαζε πολύ με αυτό που του είχε πάρει η 52χρονη τραγουδίστρια το 2002.

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός ζει στο Λος Άντζελες κοντά στα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ , ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκεται στο Μαϊάμι.

Κατά την είσοδό τους μπήκαν «χεράκι χεράκι». Είναι η πρώτη φορά που ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η σταρ εμφανίζονται μαζί, από την απόδρασή τους στο Μαϊάμι αναφέρει το pagesix.

Ο Άφλεκ επέστρεψε αεροπορικώς στο Λος Άντζελες για να δει τα παιδιά του, ενώ η Τζένιφερ παρέμεινε για λίγο στο Μαϊάμι και στη συνέχεια γύρισε στη Δυτική Ακτή, όπου δείπνησε με τον πρώην σύζυγό της, Μαρκ Άντονι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ