Άγριες Μέλισσες: Το Twitter ''πενθεί'' τον χαμό της Ανέτ - Η φωτιά πήρε μαζί της Κωνσταντή & Νικηφόρο

Θα ζήσουν τελικά οι γιοι της Μυρσίνης; 

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια της σειράς είδαμε χθες στις Άγριες Μέλισσες. Η φωτιά που ξέσπασε χθες στο Διαφάνι μετά από εντολή της Μυρσίνης έκαψε τα πάντα και μαζί της παρέσυρε τους δύο γιους της, τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο. 

Ή μήπως τα δύο αδέλφια ζουν και θα ρθει η μεγάλη ανατροπή; Συγκλονιστικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς μια εξ αυτών η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία με το θάνατο της βύθισε σε πένθος στο Twitter. 

Οι fans της σειράς συγκλονίστηκαν από την υποκριτική της ικανότητα, το ταλέντο της αλλά και τον τρόπο που η μεγάλη ηθοποιός άφησε πια τον ρόλο της Ανέτ. Η αδελφή του Δούκα ήπιε δηλητήριο και πέθανε στα χέρια του. Ο Λεωνίδας Κακούρης όπως κάνει τόσα χρόνια στην σειρά, έτσι και χθες μας μάγεψε με την ερμηνεία του. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χιλιάδες tweets έκαναν τις Μέλισσες να είναι πρώτο Trend στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πολλοί αγωνιούσαν για το μέλλον των Σεβαστόπαιδων

 

 

 

 

 

 

Άλλη μία σκηνή η οποία πραγματικά προκάλεσε σοκ, ήταν η σκηνή του άγριου ξυλοδαρμού των τριών αδελφών Σταμίρη αλλά και η απόπειρα δολοφονίας του Μιλτιάδη. Να τονίσουμε εδώ πως για το χθεσινό επεισόδιο χρησιμοποιήθηκαν ειδικά εφέ τόσο για τις φωτιές αλλά και standman που καθοδήγησε τα κορίτσια για το πώς θα μας πείσουν ότι οι σκηνές που είδαμε είναι αληθινές. 

 

 

Σήμερα οι Άγριες μέλισσες ρίχνουν αυλαία και εδώ τελειώνει οριστικά ο δεύτερος κύκλος. Με μεγάλες απώλειες, με απέραντη θλίψη και ένα σκοτάδι να βυθίζει το χωριό που τόσο αγαπήσαμε. Πως θα είναι η επόμενη μέρα στο Διαφάνι; 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ