Τρεις νεαρές αδερφές από 16 έως 26 ετών έχασαν τη ζωή τους σε φρικτό τροχαίο - Η μετωπική ξεκλήρισε την οικογένεια 

Οικογενειακή τραγωδία .... 

Ένα φοβερό αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Αϊντάχο έγινε αιτία να χάσουν τη ζωή τους, τέσσερα άτομα από την Καλιφόρνια το Σάββατο.

Τα τρία από τα θύματα ήταν τρεις αδερφές. 

Ένας 22χρονος άντρας και τρεις αδερφές ηλικίας από 16- 26 ετών, επέβαιναν στο Honda Civic που συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο όχημα στον στον αυτοκινητόδρομο 95 κοντά στο Marsing, όπου το όριο ταχύτητας είναι 65 χλμ την ώρα.

Και οι τρες επιβάτες του άλλου οχήματος που ήταν ένα GMC Sierra επέζησαν και μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο, παρόλο που μετά τη σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά, αναφέρει η κρατική αστυνομία του Αϊντάχο

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς τα τραύματα δεν απειλούν τη ζωή τους.

Δεν είναι γνωστό ποιος οδηγούσε το Honda Civic, αλλά οι αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των τριών από τους τέσσερις νεκρούς: τον 22χρονο Juan Pablo Farias, την 22χρονη Jasmin Rojas-Carrasco και την 26χρονη Melissa Rojas-Carrasco.

 

 

Η 16χρονη Priscilla Rojas-Carrasco δεν ταυτοποιήθηκε επειδή δεν ήταν ενήλικη αλλά οι χρήστες των Social Media που διοργάνωσαν έρανο για τη συγκέντρωση χρημάτων, την αναγνώρισαν ως αδερφή των δύο νεαρών γυναικών 

Δεν είναι σαφές αν οι τρεις κοπέλες έχουν άλλα αδέρφια. Οι διαδικτυακοί έρανοι που γίνονται για να συγκεντρωθούν χρήματα για τη μεταφορά των σωρών στην πατρίδα τους και για τα έξοδα των τελετών της κηδείας , τις αναφέρουν ως τις τρεις μικρότερες αδερφές της οικογένειας, αναφέρει το New York Post. 

Η σχέση που είχε ο Juan Pablo Farias, με τις τρεις αδερφές δεν είναι γνωστή.

 

 

Τα τρία άτομα στο GMC και σώθηκαν ως εκ θαύματος, δεν έχουν κατονομαστεί, αλλά λέγεται ότι είναι δύο άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας από 16 έως 21 ετών.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ερευνά τα αίτια του δυστηχήματος και παίρνει συνεντεύξεις από αυτόπτες μάρτυρες. 

Η Tanya Hoebel που βρισκόταν στον τόπο του δυστηχήματος το Σάββατο βοήθησε να σωθούν οι τρεις επιβάτες του GMC.

Ένας  κύριος ήρθε προς το μέρος μου και μου είπε να μην προχωρήσω προς το ατύχημα, δήλωσε η ίδια στο KTVB 7.

"Βλέπω τις φλόγες, βλέπω τον καπνό αλλά δεν μπορώ να δω το αυτοκίνητο", του είπα, και εκείνος μου απάντησε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα", δήλωσε η Hoebel.

"Όσοι βρισκόμασταν εκεί πήγαμε προς το αυτοκίνητο που ήταν τυλιγμένο στις φλόγες. Ένα άτομο ήταν καλυμμένο με συντρίμια και σπασμένα γυαλιά. Του είπα : "Μπορείς να με ακούσεις; - Πρέπει να με ακούσεις . Προσπάθησε να πάρεις εισπνοή με τη μύτη σου και να κάνεις εκπνοή με το στόμα σου του είπα", συνέχισε η αυτόπτης μάρτυρας.

Δύο από τους επιβαίνοντες του GMC μεταφέρθηκαν αεροπορικώς σε τοπικό νοσοκομείο και ένας τρίτος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, ανέφερε η αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ