Ο Νίκος Καρανίκας σε εξομολόγηση εκ βαθέων: Πως ανακάλυψα τον Αλέξη Τσίπρα - Δοκίμασα ναρκωτικά για να ξέρω τι είναι

Μίλησε για όλους και για όλα...

Μια εκ βαθέων συνέντευξη θα παραχωρήσει στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκμπομπή Tik Talk, ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη ΤσίπραΝίκος Καρανίκας. 

Θα ακούσουμε για την φαρμακευτική κάνναβη αλλά και την  γνωριμία του με τον πρώην πρωθυπουργό, καθώς και για την «θητεία» του στις στρατιωτικές φυλακές ως αντιρρησίας συνείδησης.

«Ως αριστερός έκανα χρήση ηρωίνης και κοκαΐνης μαζί με άλλους συντρόφους για να ξέρουμε από πρώτο χέρι τι είναι αυτό που περιγράφουν οι επιστήμονες ως κακό» είπε μεταξύ πολλών άλλων στη συνέντευξή του που θα μεταδοθεί σήμερα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στον Alpha.

 

 

Ειδικότερα για τον πρώην πρωθυπουργό και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε ότι ήταν εκείνος που τον ανακάλυψε, αποδεχόμενος μάλιστα τον χαρακτηρισμό «σκάουτερ».

Για το ρόλο του στη κυβέρνηση, ο πρώην πρωθυπουργικός σύμβουλος, αναφέρει σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα ό,τι οικονομικά δεν τον συνέφερε αφού ως σερβιτόρος έβγαζε περισσότερα χρήματα. Αποκαλύπτει δε και πόσα χρήματα έπαιρνε ως στρατηγικός σύμβουλος του Τσίπρα και μια συζήτηση που είχε με την αδερφή του σχετικά με τις οικονομικές του απολαβές.

Τέλος μίλησε και για το τηλεφώνημα του Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με το νομοσχέδιο για την κάνναβη. «Τον κατάλαβα από τη φωνή. Από την αρχή μου είπε, “άσ’ τα προηγούμενα, λάθος”», ενώ συμφώνησε με τη διαπίστωση ότι αν δεν ήταν η συγκυβέρνηση με τον Πάνο Καμμένο, το νομοσχέδιο θα είχε περάσει από το 2018.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ