Άγριες Μέλισσες: Ρίγη συγκίνησης στο φινάλε της 2ης σεζόν - Οι καλύτερες στιγμές του κύκλου & ο 3ος που έρχεται - Ποιοι ηθοποιοί συνεχίζουν; (βίντεο)

Οι θάνατοι δύο αγαπημένων ηρώων, οι συνταρακτικές σκηνές και τα στοιχεία για την τρίτη σεζόν.

Ανατριχιαστικό και άκρως συγκινητικό ήταν το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς "Άγριες Μέλισσες", που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (03/06) στον ΑΝΤ1.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς είχε μεγάλες ανατροπές και σίγουρα πολλά από αυτά που είδαμε δεν τα περιμέναμε. Έρωτες, πάθη, χωρισμοί,  διαζύγια αλλά και πολλά θανατικά διαμόρφωσαν το φινάλε της σεζόν, το οποίο σχολιάστηκε από πολλούς ως συγκλονιστικό. 

 

 

Για πολλούς από τους χαρακτήρες της σειράς ήρθε η κάθαρση, άλλοθ πάλι στον τρίτο κύκλο θα αναζητήσουν εκδίκηση αλλά και δικαίωση. Τα λάθη που έκαναν μέχρι στιγμή ο Δούκας και η Μυρσίνη τους οδήγησαν στο να χάσουν τα παιδιά τους. 

 

 

 

 

 

 

Στο τελευταίο επεισόδιο, είδαμε το Διαφάνι να βυθίζεται στο πένθος, μετά από τη μεγάλη φωτιά στο χωριό και έπειτα από το σχέδιο της Μυρσίνης, το οποίο έθεσε σε εφαρμογή για να πάρει εκδίκηση από τις αδελφές Σταμίρη. Η καταστροφή συντάραξε το χωριό, ενώ την ίδια στιγμή δύο θάνατοι συγκλόνισαν τόσο τους ήρωες όσο και τους τηλεθεατές. Ο πόνος που προκάλεσαν οι Σεβαστοί ήταν τεράστιος και οι απώλειες ακόμη μεγαλύτερες.

Η Ανέτ και ο Μιλτιάδης έφυγαν από την ζωή, ενώ οι υπέροχοι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη και Γιώργος Γάλλος αποχαιρέτησαν την σειρά με διθυραμβικά σχόλια για το ταλέντο τους και την υποκριτική τους ικανότητα. 

 

 

 

 

 

Η Πηνελόπη παράτησε για πάντα το Διαφάνι, ο Δούκας με τη Μυρσίνη έφυγαν μόνιμα για τη Λάρισα, ο Κωνσταντής και η Δρόσω χώρισαν, ενώ ο Νικηφόρος με την Ασημίνα βρήκαν επιτέλους την χρυσή τομή ώστε να ζήσει ο γιος τους σε ένα ήρεμο περιβάλλον μακριά από έχθρες και φασαρίες. 

 

 

 

 

Όσο για τον Λάμπρο με την Λενιώ φαίνεται πως τα άφησαν όλα πίσω τους και επέλεξαν την ευτυχία. Η αγάπη τους είναι αυτή που θα τους σώσει και το ξέρουν καλα. 

Τέλος, είδαμε για πρώτη φορά τον Ακύλα Μεγαρίτη, τον οποίο υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τρίτη σεζόν. Ο Μελέτης τον ενημέρωσε για τον θάνατο του αδελφού του κι εκείνος ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση...

 

 

Σίγουρα η 3η σεζόν θα είναι τελείως διαφορετική με νέα πρόσωπα να κάνουν την εμφάνισή του στο Διάφανι και τις ισορροπίες να αλλάζουν για ακόμη μία φορά. Ποιοι ηθοποιοί θα μείνουν, ποιοι θα συνεχίσουν από την νέα σεζόν; 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ