Συγκινητική Story of the day: Δίδυμες που χωρίστηκαν όταν γεννήθηκαν ξαναβρέθηκαν μετά από 36 χρόνια -"Ήταν σαν να κοιτάζω στον καθρέφτη" (φώτο)

Βρήκαν η μία την άλλη τυχαία ύστερα από ένα τεστ DNA στο ίδιο εργαστήριο 

Η Emily Bushnell και η Molly Sinert  μοιάζουν σαν να ήταν οι καλύτερες φίλες για όλη τους τη ζωή  - αλλά είναι δύο δίδυμες που είχαν χωριστεί όταν γεννήθηκαν και  συναντήθηκαν για πρώτη φορά, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες.

"Είναι τρελό, νιώθω σαν να γνωρίζω τη Molly  από πάντα", λέει η Emily, που είναι ιδιοκτήτρια  δικηγορικού γραφείου στο περιοδικό People , στο τεύχος αυτής της εβδομάδας.

Μιλώντας  στο περιοδικό  μέσω τηλεδιάσκεψης, οι δύο νεαρές γυναίκες  κάθονται  σε έναν καναπέ που ανήκει στη μαμά της Bushnell, Sandy, στο Manayunk της Πενσυλβανίας, κουνώντας  τις ίδιες κούπες καφέ και φορώντας τα  ίδια ροζ πουλόβερ. 

Καθώς οι δίδυμες διηγούνται την ιστορία της επανένωσής τους, γελούν και ολοκληρώνουν η μία τις προτάσεις της άλλης.

 «Το να είμαι με την Έμιλυ είναι σαν να κοιτώ στον καθρέφτη», λέει η Molly, διευθύντρια ενός προγράμματος υγειονομικής περίθαλψης. 

Γεννημένες στη Νότια Κορέα το 1985, οι αδελφές χώρισαν όταν στάλθηκαν, βρέφη ακόσμα σε ανάδοχες οικογένειες, προτού υιοθετηθούν από δύο οικογένειες στην Αμερική  χωρίς να γνωρίζουν καν ότι ήταν αδέλφια. 

Η  Emily Bushnell υιοθετήθηκε από τους Sandy Schwartz Klein και Christopher Bushnell, και οι δύο 66 ετών σήμερα, και μεγάλωσε με τρία μεγαλύτερα αδέλφια στο Yardley της Πενσυλβανίας, ένα  προάστιο έξω από τη Φιλαδέλφεια.

Η Molly Sinert, εν τω μεταξύ, μεγάλωσε ως το μοναδικό παιδί των  Merill, 67 ετών, και Marla Sinert, 65 ετών, στο Winter Park της Φλόριντα, μια πολυσύχναστη πόλη κοντά στο Ορλάντο 

Αν και τις χώριζαν εκατοντάδες μίλια, οι δίδυμες είχαν πολλά κοινά: είχαν παρόμοιες, ειδυλλιακές παιδικές ηλικίες: μεγάλωσαν με Εβραίους, δούλευαν ως μπαρίστα στο γυμνάσιο και πήραν μαθήματα χορού ως παιδιά. 

Μέχρι τα 30 τους δεν τις απασχόλησε πολύ ποια είναι η πραγματική τους οικογένεια.

Ήξερα ότι ήμουν υιοθετημένη , αλλά δεν είχα κανένα πραγματικό ενδιαφέρον να βρω την κορεατική οικογένειά μου ", λέει η  Sinert.

" Μεγάλωσα στη συναγωγή, σαν Εβραία με καταγωγή από την Κορέα και ήμουν ευτυχισμένο παιδί. "

Presencia.MX/Facebook

Η Bushnell και η Sinert οδηγήθηκαν να κάνουν το 23andMe DNA τεστ,   για διαφορετικούς λόγους, αλλά και οι δύο ένιωθαν ότι κάτι έλειπε στη ζωή τους.

Όταν το μόνο παιδί της Bushnell, η Izzy,  σήμερα 11 ετών, έγινε 10 ετών, ζήτησε να μάθει περισσότερα για τους βιολογικούς συγγενείς της μαμάς της. 

Νωρίτερα φέτος, μετά από μια περιπέτεια υγείας, η Sinert αποφάσισε να διερευνήσει τυχόν γενετικές ασθένειες που θα μπορούσαν να προέρχονται από τους βιολογικούς γονείς της. 

Η Bushnell είχε στείλει δείγμα DNA της Izzy , ύστερα από την επιθυμία που εκδήλωσε , ενώ η Sinert έστειλε το δικό της, για τους ιατρικούς της λόγους.

Molly Sinert | CREDIT: COURTESY EMILY BUSHNELL AND MOLLY SINERT-People

Τον Μάρτιο, η Sinert ένιωσε μεγάλη έκπληξη όταν έλαβε ένα email από το 23andMe που την ενημέρωνε ότι είχε μια κόρη. 

Εκείνη και ο σύζυγός της, ο 39χρονος Stephen Ellis, διευθυντής φαρμακείων , δεν έχουν παιδιά.

Emily Bushnell' | CREDIT: COURTESY EMILY BUSHNELL AND MOLLY SINERT-People

"Στην αρχή νόμιζα ότι το τεστ ήταν απάτη ", θυμάται η Sinert. Ωστόσο, αποφάσισε να στείλει μήνυμα στην Izzy, της οποίας το προφίλ συνδέθηκε με τα αποτελέσματα.

Η  Bushnell, η οποία διαχειρίζεται τον λογαριασμό της Izzy (αυτή και ο πατέρας της Izzy, Shawn DeAngelo, έχουν χωρίσει, αλλά οι τρεις παραμένουν κοντά), έψαξαν τη Sinert στο διαδίκτυο και βρήκαν ένα πρόσφατο βίντεο της σε μια εκδήλωση εργασίας.

“Ήταν σαν να βλέπω τον εαυτό μου”, θυμάται η    Emily  Bushnell. “ Ήμουν απόλυτα σοκαρισμένη. "

Οι δύο αδερφές σύντομα συνειδητοποίησαν ότι είναι  πανομοιότυπα δίδυμα μετά τη σύγκριση φωτογραφιών και γενεθλίων. 

Αλλά δεν ήθελαν η πρώτη τους συνάντηση να είναι μέσω ενός βίντεο .

Αντ 'αυτού, αποφάσισαν να συναντηθούν στο ξενοδοχείο Hyatt Centric στο Fort Lauderdale της Φλόριντα, στις 29 Μαρτίου - τα 36α γενέθλιά τους.

«Ένιωσα κάθε συναίσθημα κάτω από τον ήλιο», λέει η Emily, για την επανένωση με την αδερφή της. "Το μόνο που ήθελα να την αγκαλιάσω."

Για την Molly  Sinert, αυτή η πρώτη αγκαλιά ήταν ανακούφιση «γνωρίζοντας ότι είχαμε να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας μαζί».

«Έχουμε πολλά να μάθουμε για τις ζωές που έχουμε ζήσει», προσθέτει η Molly , καθώς γυρίζει προς την αδερφή της , προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της .

 "Αλλά νιώθω ότι με ξέρεις καλύτερα από οποιονδήποτε."

Μετά την αρχική τους συνάντηση, η Molly και η Emily,  πέρασαν  γρήγορα στην «αδελφική ρουτίνα», στέλνοντας γραπτά μηνύματα καθημερινά, ανταλλάσσοντας ρούχα και προγραμματίζοντας ταξίδια μαζί. 

Οι οικογένειές τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Πενσυλβάνια τον περασμένο μήνα. 

CREDIT: COURTESY EMILY BUSHNELL AND MOLLY SINERT-People

Αν και οι φίλοι και η οικογένειά τους μπερδεύουν τις δύο αδερφές η Sinert λέει ότι «ο χρόνος πέρασε σα νερό» στο ταξίδι.

«Τις τελευταίες μέρες έχω γελάσει περισσότερο από ό, τι έχω γελάσει εδώ και πολύ καιρό», προσθέτει η Emily  σχετικά με το πώς είναι να είναι με την αδερφή της.

"Με έχει κατακτήσει και για πρώτη φορά νιώθω ότι μπορώ να είμαι ο εαυτός μου."

Η Emily και η Molly σκέφτονται ακόμα για να αποφασίσουν εάν και πότε θέλουν να συνδεθούν με τους γονείς τους.

 Έχουν μιλήσει με άλλα δίδυμα που υιοθετήθηκαν από τη Νότια Κορέα, και έρχονται επίσης σε επαφή με τους οργανισμούς υιοθεσίας τους για να κινηματογραφήσουν ένα ντοκιμαντέρ για την εμπειρία τους, με το Seoul Broadcasting System.

«Το να γνωρίζω ότι υπάρχει κάποιος που θα κάνει μαζί μου αυτό το ταξίδι είναι τόσο ξεχωριστό», λέει η Bushnell. "Είναι το καλύτερο δώρο."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ