Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Παραδόθηκε & ομολόγησε ο σύζυγος της 64χρονης - Σοκ οι μαρτυρίες - "Την έσπαγε στο ξύλο" (βίντεο)

Τη σκότωσε λόγω οικονομικών διαφορών - Σοκάρουν οι φίλες της άτυχης γυναίκας που μιλούν για τη βία που ασκούσε ο πρώην σύζυγος της

Στο οικογενειακό περιβάλλον της 64χρονης γυναίκας που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στην Αγία Βαρβάρα, στράφηκαν εξ' αρχής οι έρευνες της αστυνομίας.

Ο 75χρονος πρώην σύζυγος της, παραδόθηκε το απόγευμα στην αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημα.

Ο 75χρονος, κατ' ομολογία δράστης, παρουσιάστηκε το απόγευμα στην Υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα επειδή είχαν "οικονομικές διαφορές".

 

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
 

«Συνελήφθη 75χρονος για την ανθρωποκτονία 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα

Απογευματινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και συνελήφθη 75χρονος ημεδαπός για την ανθρωποκτονία της 64χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε χθες στην Αγία Βαρβάρα.

Ο 75χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

"Την έσπαγε στο ξύλο" - Σοκ Προκαλούν οι μαρτυρίες 

Φίλες της άτυχης γυναίκας  μιλοίυν για συστηματική κακοποίηση από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

 

 

Οι μαρτυρίες σοκάρουν 

«Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο» είπε  μία από τις φίλες της 64χρονης για τον σύζυγό της.

«Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ευτυχισμένη. Μετά, έφερε (ο άνδρας της) άλλη γυναίκα στο σπίτι κι εκείνη έφυγε» είπε η γυναίκα μιλώντας στον Alpha.

 

 

«Ήρθε ένα βράδυ εδώ μελανιασμένη» είπε για την άτυχη 64χρονη, η οποία μάλιστα είχε πάει σε ιατροδικαστή και πολλές φορές στο αστυνομικό τμήμα.

«Δεν μπορούσε να πάει ούτε στο σπίτι των παιδιών της, δεν μπορούσε να μπει στην είσοδο, όλο την έδερνε»  περιγράφει η γυναίκα.

 

Το ίδιο υποστήριξε και μία ακόμα γειτόνισσα του θύματος στην Αγία Βαρβάρα. «Υπήρχε κακοποίηση. Όπου την έβρισκε, τη χτυπούσε. Πήγαιναν συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα» είπε η γυναίκα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ