Η Μιμή Ντενίση στο After Dark: «Ο θάνατος του Τρίτση λίγες ημέρες πριν τον γάμο μας - Ο Φέρτης ήταν ο μέντοράς μου» (βίντεο)

Αποκάλυψε και το μεγάλο χρηματικό ποσό που της είχε ζητήσει ο Στάθης Ψάλτης

Καλεσμένη στο After Dark ήταν η Μιμή Ντενίση που μίλησε μεταξύ άλλων στον Θέμη Γεωργαντά για τον θάνατο του Αντώνη Τρίτση, λίγο πριν τον γάμο τους αλλά και για τον πρώτο της σύζυγο Γιάννη Φέρτη.

«Εγώ δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Ο Γιάννης Φέρτης, ο πρώτος μου σύζυγός, θα έλεγα ότι ήταν ο μέντοράς μου. Ήταν ένας έρωτας μεγάλος, που αισθάνεται μία κοπέλα προς έναν μεγαλύτερό της και σημαντικότερο από την ίδια. Με έκανε να αγαπήσω το θέατρο και να αποκτήσω τις αρχές σε σχέση με αυτό. Ο Αντώνης Τρίτσης, που ήταν ένας τρομερός παθιασμένος έρωτας, ήταν ένας άνθρωπος που πρόσθεσε πολλά πράγματα στην προσωπικότητά μου» είπε η Μιμή Ντενίση και πρόσθεσε ακόμα:

«Με έκανε να γίνω πολύ τολμηρή και να μην φοβάμαι να λέω την αλήθεια. «Έφυγε» μία εβδομάδα πριν από τον γάμο, αφού η Σήλια Κριθαριώτη είχε φτιάξει το νυφικό μου. Επειδή ήταν ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, ίσως ήταν ο πιο δυνατός. Ο Τρίτσης ήταν πιο συμβατός με εμένα σαν χαρακτήρας.

Ο Σωτήρης, ο τελευταίος μου άνδρας και μέλος της οικογένειάς μας, είναι θα έλεγα η ασφάλεια και η ισορροπία μου. Είναι σαν πατέρας της Μαριτίνας και τη νοιάζεται σχεδόν όσο κι εγώ».

 

Επίσης αποκάλυψε και πως ο Στάθης Ψάλτης της είχε ζητήσει ένα μεγάλο χρηματικό πόσο για να συνεργαστούν το θέατρο με την ίδια να λέει στο After Dark: «Την μεγαλύτερη αμοιβή την ζήτησε ο Στάθης Ψάλτης μετά την επιτυχία της Θεοδώρας, στην πρώτη σεζόν. Δεν το δεχτήκαμε και δεν το κρατήσαμε κι ήταν πολύ κακό γιατί είχε τεράστια επιτυχία ο ίδιος.

Αν σκεφτείς ότι αυτό ήταν το 1995 σε δραχμές, είχε ζητήσει 18 εκατομμύρια. Λόγω της τεράστιας επιτυχίας θώρησε ότι πρέπει να ζητήσει από τον παραγωγό, που δεν ήμουν εγώ, ένα τεράστιο νούμερο για να γίνει η παράσταση κι ο παραγωγός αρνήθηκε. Θεώρησε ότι πρέπει να γίνει έτσι αλλά εγώ θεωρώ ότι πρέπει να σκεφτόμαστε και τον παραγωγό».

Μπορείτε να δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο του After Dark.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ