Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο γάμος στις 7 Αυγούστου ανήμερα των γενεθλίων της «Δρόσως» (βίντεο)

Ένα νέο βίντεο αποδεικνύει ότι ο μόνος που παντρτεύτηκε ήταν ο τηλεπτικός γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού!

Προχθές το ''Πρωινό'' και η Φαίη Σκορδά αποκάλυψαν ότι η Δανάη Μιχαλάκη, η ηθοποιός που παίζει  στις Άγριες Μέλισσες και ο σύντροφός της Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται την επόμενη ημέρα. Ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύστηκε ενώ τώρα ένα νέο βίντεο που ανέβασε ο Ιωάννης Απέργης αποδεικνύει ότι ο μόνος που παντρτεύτηκε ήταν ο τηλεπτικός γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού!

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια η Φιλαρέτη Κομνημού που είναι μητέρα του αγαπημένου της Δανάης Μιχαλάκη μέσα από ανάρτησή της είχε κάνει γνωστό ότι δεν έγινε γάμος.

Αντίθετα δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς "Αγγελική”, στην οποία πρωταγωνιστεί, και έγραψε χιουμοριστικά: "Ναι… παντρεύεται ο γιος μου αύριο. Με μια διαφορά: ο τηλεοπτικός μου γιος παντρεύεται, ο Δημήτρης”.

Το βράδυ της Παρασκευής η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε στις πρόβες για την παράσταση «Σεσουάρ για Δολοφόνους» στο θέατρο Γκλόρια με τον συνάδελφό της, Ιωάννη Απέργη, να δημοσίευσε ένα story στο Instagram, στο οποίο φαίνεται και η «Δρόσω».

Έτσι είναι βέβαια ότι δεν βρισκόταν στην Σύρο - όπου οι πληροφορίες ήθελαν να γίνεται ο γάμος της με τον Παπαγεωργίου - αλλά στην Αθήνα και μάλιστα στο θέατρο.

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν ακόμα το ζευγάρι να ανεβαίνει όντως τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά μέσα στον Αύγουστο και συγκεκριμένα στις 7  του μήνα που είναι και η ημέρα γενεθλίων της ηθοποιού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ