Μια κλεφτή ματιά στο βιβλίο της Μέγκαν Μαρκλ: Το χειρόγραφο σημείωμα της Δούκισσας, η ζωγραφιά με τον πρίγκιπα Χάρι & τον Άρτι (φωτό & βίντεο)

Κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες

Στις 8 Ιουνίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το «The Bench» παιδικό βιβλίο της Μέγκαν Μαρκλ που ακολουθεί τον δεσμό μεταξύ πατέρα και γιου, μέσα από τα μάτια της μητέρας.

Ήδη η Δούκισσα του Σάσεξ στέλνει αντίτυπα σε κοντινούς της φίλους με τον φωτογράφο Gray Malin, να μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στα όσα περιλαμβάνονται στις σελίδες του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Podcast (@hmlisten)

Ειδικότερα ο Malin - που ήταν ένας από τους ανθρώπους που έχει λάβει ήδη το βιβλίο - έκανε ένα story στο instagram δημοσιεύοντας μια εικόνα από το χειρόγραφο σημείωμα της Μέγκαν Μαρκλ, αλλά και από την ζωγραφιά που απεικονίζει τον πρίγκιπα Χάρι με τον μικρό Άρτσι.

Instagram/graymalin

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν σε λίγο μόλις καιρό θα φέρει στον κόσμο και το δεύτερο παιδάκι της με τον γιο της Νταϊάνα, ένα κοριτσάκι.

«Αγαπημένε Gray, από έναν γονέα προς τον άλλο - η οικογένεια μου στέλνει όλη της την αγάπη στην δική σου» έγραφε το σημείωμα της Δούκισσας.

Η Δούκισσα του Σάσεξ εμπνεύστηκε από τον άντρα της πρίγκιπα Χαρι με τον γιο τους Αρτσι και έγραψε το «The Bench», την εικονογράφηση του οποίου ανέλαβε ο καλλιτέχνης Christian Robinson. “"Αγγίζει την εξελισσόμενη σχέση μεταξύ πατεράδων και γιων και μας θυμίζει τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η αγάπη μπορεί να διαμορφωθεί και να εκφραστεί σε μια σύγχρονη οικογένεια" είπε η Δούκισσα σύμφωνα με το Hello.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ