Όταν η Kate Winslet είχε γίνει κοκκινομάλλα για τις ανάγκες του Τιτανικού - Της πήρε δύο χρόνια για να γίνει πάλι ξανθιά (φωτό)

Ήταν ιδέα του σκηνοθέτη Jim Cameron

Δεν είναι λίγες οι φορές που ηθοποιοί έχουν αλλάξει το χρώμα των μαλλιών τους, έχουν πάρει ή έχουν χάσει κιλά για τις ανάγκες κάποιας τους ταινίας, αφού είναι μέρος της δουλειάς τους να κάνουν αλλαγές στην εμφάνισή τους για να ταιριάζει με τον εκάστοτε ρόλο που τους ανατίθεται.

Κάτι ανάλογο λοιπόν είχε γίνει και με την Kate Winslet που αποκάλυψε πρόσφατα ότι χρειάστηκε δύο χρόνια για να επαναφέρει τα μαλλιά της στο ξανθό χρώμα, μετά το κόκκινο που έκανε για τον Τιτανικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Titanic (@titanicmovie)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Titanic (@titanicmovie)

Η 47χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μιλώντας στο Elle είπε ότι η “Rose” - ο χαρακτήρας που υποδύθηκε στην ταινία του 1997 (συμπρωταγωνιστής της ήταν φυσικά ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο) - δεν ήταν αρχικά στα σχέδια να έχει κόκκινα μαλλιά.

«Η Rose δεν ήταν να έχει κόκκινα μαλλιά και θυμάμαι την πρώτη συζήτηση με τον (σκηνοθέτη) Jim Cameron για το χρώμα των μαλλιών της… με ρώτησε “πως θα σου φαινόταν αν κάναμε κάτι τολμηρό με τα μαλλιά της” ήθελε να τα κάνουμε κόκκινα αλλά ένα έντονο, διαφορετικό κόκκινο και ήταν πολύ ενθουσιασμένος με την ιδέα» είπε χαρακτηριστικά η Kate Winslet.

Τελικά έτσι κι έγινε με την ηθοποιό να αποχωρίζεται για κάποιο καιρό το φυσικό ξανθό της τόνο και να αποκτά κόκκινα και σγουρά μαλλιά για τις ανάγκες της ταινίες που «έσπασε» τότε τα ταμεία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Titanic (@titanicmovie)

Πάντως η ίδια συμπλήρωσε ότι ήταν δύσκολο να διατηρήσει τις μπούκλες της Rose, καθώς τα μαλλιά της είναι κανονικά ίσια και υπήρχε παντού νερό τριγύρω με αποτέλεσμα να χαλάνει και να πρέπει κάθε μέρα να της τα φτιάχνουν ξανά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ