Με στενό λευκό φόρεμα & πράσινο κιμονό η Χριστίνα Μπόμπα στον 9ο μήνα: Η βόλτα στο Κολωνάκι λίγο πριν γίνει μαμά (φωτό)

Παραδίδει μαθήματα στυλ!

Μαθήματα στυλ παραδίδει η Χριστίνα Μπόμπα που βρίσκεται ήδη στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και πολύ σύντομα θα φέρει τον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της με τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη.

Η ομορφη Influencer πριν λίγες ημέρες βγήκε βόλτα στο Κολωνάκι μαζί με μια καλή της φίλη και ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε στο κέντρο της πόλης να συζητούν και να περπατούν ευδιάθετες.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η Χριστίνα Μπόμπα είχε επιλέξει ένα λευκό στενό φόρεμα που τόνιζε την φουσκωμένη της κοιλίτσα ενώ από πάνω είχε ένα πράσινο εμπριμέ κιμονό.

Δείτε επίσης: Ένα ουράνιο τόξο για τα δίδυμα κορίτσια τους! Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάφουν το βρεφικό δωμάτιο (βίντεο)

Είχε ολοκληρώσει το σύνολό της με διακριτικά κοσμήματα, πέδιλα και τα μαλλιά της πιασμένα σε μια χαλαρή πλεξούδα στο πλάι.

 

Αν κρίνουμε δε από μια ανάρτηση που είχε κάνει πριν λίγες ημέρες και μέσα από την οποία μας έδειχνε το πάρτι - έκπληξη που της είχαν κάνει οι φίλες της, για τον ερχομό των μωρών, η συγκεκριμένες φωτογραφίες πρέπει να τραβήχτηκαν την ίδια μέρα, αφού φοράει το ίδιο outfit

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ