Βόλτα στην Κηφισια και στάση για φαγητό! Τι καλό έφαγε η Ελένη Μενεγάκη; Σήμερα πάντως απολαμβάνει τον ήλιο στην αυλή της (φωτό)

Καλή Κυριακή και καλές βουτιές!

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο φαίνεται να περνά η Ελένη Μενεγάκη που ετοιμάζεται πυρετωδώς αυτή τη περίοδο για την νέα της εκπομπή.

Η διάσημη παρουσιάστρια δημοσίευσε χθες δύο φωτογραφίες από την βόλτα που έκανε στην Κηφισιά ενώ δεν παρέλειψε να μας δείξει και τα καλούδια που δοκίμασε!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

«Βόλτα στην Κηφισια και στάση για φαγητό ! #eleni» έγραψε στο ποστ της, ενώ στην φωτογραφία βλέπουμε τα λαχταριστά μπιφτέκια με το κους κους που απόλαυσε.

Instagram/elenimenegaki

Όσο για την σημερινή ημέρα η Ελένη Μενεγάκη ευχέται καλή Κυριακή και καλές βουτιές στους followers της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία εκείνης και της κόρης της Μαρίνας στην αυλή του σπιτιού τους. «Μια ηλιόλουστη μέρα στην αυλή μας ! Καλή Κυριακή και καλές βουτιές! » έγραψε στην ανάρτηση που έκανε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Μενεγάκη θα επιστρέψει στην τηλεόραση, αφού έκλεισε συμβόλαιο με το MEGA

Η ανακοίνωση του MEGA

Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ