Καλοκαιρινή, καλοκαιρινή! Η Δέσποινα Καμπούρη με το ριγέ της μπικίνι στην Κύθνο - το αγαπημένο της νησί (φωτό)

Λίγες ώρες χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο!

Με καλοκαιρινή διάθεση η Δέσποινα Καμπούρη, που αν κρίνουμε από τις τελευταίες της αναρτήσεις έχει επισκεφτεί το αγαπημένο της νησί την Κύθνο εκεί που το 2014 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Βαγγέλη Ταρασιάδη.

Ειδικότερα η παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της από το όμορφο νησί. Στη μια μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να δούμε και το ριγέ μπικίνι της που της πήγαινε αφάνταστα.

«Kythnos my love ?» έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Instagram/despinakampouri

Η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν αποκτήσει δύο κόρες μαζί, την Έλενα και τη Χριστίνα.

Σε νεότερη της ανάρτηση μάλιστα η Δέσποινα Καμπούρη ανέβασε τις φωτογραφίες των κοριτσιών της, που κρατά πάντα μαζί της και έγραψε στο ποστ της:

«Morning confession: Μου αρέσει που είπα «ας φύγω ένα τριήμερο χωρίς τα παιδιά να ξεκουραστώ λίγο…». Αχ πόσο μου λείπετε κάθε λεπτό που περνάει και δεν είμαστε μαζί! Η πιο καλή παρέα είστε εσείς! Και με τις φωνές σας και με τους τσακωμούς σας και με όλα σας. Τα κορίτσια μου! Οι κολλητές μου! Αυτά… Πάω να φάω pancakes να ξεχαστώ! Τα λέμε σε λίγες ώρες στο σπίτι. Σας αγαπώ xxx»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ