Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Άγριες Μέλισσες: Συγκινημένος ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μετά το φινάλε της σειράς - «δεν μπορώ να το διαχειριστώ» (φωτό)

Έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη!

Συγκινημένος ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος από την αγάπη που έχει λάβει όλο αυτό τον καιρό το κοινό στην σειρά Άγριες Μέλισσες, ο δεύτερος κύκλος της οποία ολοκληρώθηκε πριν δυο μέρες.

Με αφορμή την προβολή του τελευταίου επεισοδίου για φέτος ο τηλεοπτικός Λάμπρος έγραψε μερικά λόγια στο Instagram για το «το κύμα αγάπης και επιβράβευσης» που τους έχει δείξει ο κόσμος και έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

Ειδικότερα ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έγραψε στην ανάρτηση που έκανε:

«Έχουν περάσει 2 μέρες κι ακόμα προσπαθώ να διαχειριστώ όλο αυτό το κύμα αγάπης και επιβράβευσης. Ειλικρινά θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά αλλά είναι τόσα πολλά τα μυνήματα και τόσο ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένα που τα λόγια "μου" περισσεύουν...., νιώθω καταρχάς τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους εσάς που μας συντροφεύσατε σε ένα δύσκολο και απαιτητικό δρόμο. Η αγάπη σας για τις ‘Άγριες Μέλισσες’ που μας αγκαλιάζει εδώ και δύο χρόνια και η ανταπόκριση σας στο έργο μας δίνει φτερά να γινόμαστε καλύτεροι!

Αισθάνομαι ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση με όλα αυτά τα προσωπικά μηνύματα.. Κι είναι τεράστια επιβράβευση όχι μόνο για μένα αλλά για κάθε συντελεστή της δουλειάς μας αυτό.

Είμαστε ευτυχισμένοι που έχουμε αξιωθεί μια τέτοια συνάντηση όλοι μαζί!!!

Το Ευχαριστώ λοιπόν από την πλευρά μου ειναι το ελάχιστο αλλά είναι και απαραίτητο..Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους βαθειά και ειλικρινά, καθώς επίσης την Παραγωγή J.K production, τους σεναριογράφους Μελίνα Τσαμπάνη κ Πέτρο Καλκόβαλη, τους σκηνοθέτες μας Λευτέρη Χαρίτο, Σταμάτη Πατρώνη, Σπύρο Μιχαλόπουλο, όλους τους υπέροχους συναδέλφους μου, αλλά και όλα τα άτομα που δούλεψαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες..Τον Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο τον μουσικό μας.

Ιδαίτερα και μέσα από Την καρδιά μου όμως θέλω να ευχαριστήσω το Γιώργο Γάλλο, που υπήρξε για μένα προσωπικά ένας σπάνια εκλεκτός παρτενέρ. ☀️🖤☀️ Καλό καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβρη!!!».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ