Αυτή η φωτογραφία με τα πεθερικά της είναι η αγαπημένη της Μαρί Σαντάλ: Ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία μες τα λουλούδια

Ένα όμορφο στιγμιότυπο από το παρελθόν

Μια vintage φωτογραφία των πεθερικών της δημοσίευσε η Μαρί Σαντάλ που μας έδειξε τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και την Άννα Μαρία σε ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου ανέβασε στο Instagram την εικόνα γράφοντας ότι είναι η «αγαπημένη της» φωτογραφία με τα πεθερικά της.

Σε αυτή βλέπουμε τον Κωνσταντίνο να φορά την ναυτική στολή ενώ δίπλα η σύζυγός του και μητέρα των πέντε παιδιών τους (Πάυλος, Νικόλαος, Αλεξία, Θεοδώρα και Φίλιππος) φορά ένα όμορφο κίτρινο φόρεμα και ένα περιδέραιο στον λαιμό της.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα - Μαρία, παντρεύτηκαν το Σεπτέμβρη του 1964 και θεωρούνται ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια όλων των εποχών. Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 1959. Ο Κωνσταντίνος ήταν μόλις 24 ετών και είχε διαδεχθεί στον ελληνικό θρόνο τον πατέρα του Παύλο, που είχε πεθάνει στις 6 Μαρτίου 1964.

 

Η Άννα-Μαρία μόλις είχε συμπληρώσει τα 18 της χρόνια και ήταν η τριτότοκη κόρη του βασιλιά της Δανίας Φρειδερίκου του 9ου και της βασίλισσας Ίνγκριντ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ