H κόρη του πρωταγωνιστή του Bay Watch, plus size μοντέλο ποζάρει στο Playboy - Τα... πλούσια κάλλη της Hayley Amber Hasselhoff (φωτο - βίντεο)

Η Χέιλι Χάσελχοφ γράφει ιστορία ως το πρώτο μοντέλο με καμπύλες σε ευρωπαϊκό εξώφυλλο του Playboy. 

Μπορεί να μη έγινε ηθοποιός όπως ο μπαμπάς της, αλλά η Hayley Amber Hasselhoff όχι μόνο κάνει καριέρα ως plus size μοντέλο, αλλά «σπάει τα ταμπού» και φωτογραφίζεται για το περιοδικό  Playboy.

Η κόρη του Ντέβιντ Χάσελχοφ έχει έναν ιδιαίτερα juicy λογαριασμό στο Instagram στο οποίο μας δείχνει τις καμπύλες της και το χυμώδες σώμα της. 

Όπως ανέφερε και η ίδια αισθάνεται υπερήφανη για το σώμα της και αποκάλυψε ότι η πρόσφατη αποκαλυπτική της φωτογράφιση για το περιοδικό είχε την «έγκριση» του διάσημου μπαμπά της.

Περιγράφοντας τη γυναίκα της σύγχρονης εποχής, αναφέρει πως πρέπει να είναι θηλυκή, ελκυστική, αλλά και δυνατή και θαρραλέα, μια γυναίκα που δε φοβάται να δείξει πως αγαπά το σώμα της, όποιο κι αν είναι αυτό.

Η 28χρονη καλλονή έχει μοιραστεί ξανά στο παρελθόν το όνειρό της να εμπνεύσει κι άλλους να αγαπήσουν το σώμα τους μέσα από την καριέρα της ως μοντέλο με καμπύλες. 

«Τόσο η μητέρα μου όσο και ο πατέρας μου με στηρίζουν πάντα πολύ σε ό,τι κι αν κάνω. Υπενθυμίζω ότι είμαι στον χώρο από τα 14 μου, κι ότι εργάζομαι ως curvy μοντέλο από εκείνη την νεαρή ηλικία… Έχοντας δει την πορεία μου από τότε που ξεκίνησα μέχρι που έχω φτάσει σήμερα, και οι δύο με στηρίζουν απίστευτα, πιστεύουν σ’ εμένα και στις επαγγελματικές επιλογές μου. Το ίδιο κάνω κι εγώ γι’ αυτούς», ανέφερε η ίδια. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ