Τα μηνύματα της βασιλικής οικογένειας για τον ερχομό της Λίλιμπετ- Νταϊάνα: Ξετρελαμένος ο Άρτσι με την μικρή του αδερφή (φωτό)

Ο 2χρονος γιος της Μέγκαν και του Χάρι έγινε μεγάλος αδερφός!

Την Παρασκευή έφερε στον κόσμο την μικρή Λίλιμπετ (Λίλι) Νταϊάνα η Μέγκαν Μαρκλ και η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας έστειλε μηνύματα για τον ερχομό του 11ου δισέγγονου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και όλη η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι «ενθουσιασμένοι» από τη γέννηση της κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Μπάκιγκαμ με αφορμή την άφιξη της μικρής Λίλι.

Η βασίλισσα, ο γιος της Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, καθώς επίσης και ο Ουίλιαμ, ο αδελφός του Χάρι, και η σύζυγός του Κέιτ «ενημερώθηκαν και είναι ενθουσιασμένοι» από την είδηση της γέννησης της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, ανέφερε η εκπρόσωπος των ανακτόρων.

Στο Instagram της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας έχει δημοσιευτεί και μια φωτογραφία από τον γάμο της Μέγκαν και του πρίγκιπα Χάρι, ενώ φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί και στα social media του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα, αλλά και του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τα ευχάριστα νέα της άφιξης της Λίλιμπετ - Νταϊάνα. Συγχαρητήρια στον Χάρι, την Μέγκαν και τον Άρτσι» αναφέρει το ποστ που αναρτήθηκε στο Instagram του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

 

Στον επίσημο λογαριασμό του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία της Μέγκαν και του Χάρι μαζί με τον γιο τους Άρτσι.

Ξετρελαμένος με την μικρή του αδερφούλα ο Άρτσι

Ο 2χρονος γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ, Άρτσι, έγινε ο μεγάλος αδελφός και προσαρμόστηκε ομαλά στην άφιξη της μικρής του αδελφής Λίλι Νταϊάνα.

«Είναι ήδη στο σπίτι στο Μοντεσίτο με το κοριτσάκι τους,» δηλώνει πηγή αποκλειστικά στο Us Weekly. «Ο Aρτσι λάτρεψε τη μικρή του αδερφή κατά την άφιξή της στο σπίτι. Την κράτησε με τη βοήθεια των γονιών του και της έδωσε πολλά φιλιά». Η πηγή προσθέτει ότι το μικρό παιδί είναι «τόσο ευγενικό και στοργικό που δεν υπάρξουν προβλήματα ζήλιας».

Η Mέγκαν γέννησε ένα κοριτσάκι την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 11:40 πμ βάρους περίπου 3 κιλά και 400 γραμμάρια με την φροντίδα των γιατρών και του προσωπικού του Σάντα Μπάρμπαρα Κότατζ στην Καλιφόρνια.

Δείτε επίσης: Χάρι-Μέγκαν: H γλυκιά ιστορία πίσω από το όνομα του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας Λίλιμπεθ - Diana (φωτό)

Ο Χάρι ήταν παρών στον τοκετό. Το νοσοκομείο της Καλιφόρνιας είναι ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1888 από μια ομάδα 50 γυναικών και έχει 2.400 γεννήσεις ετησίως με κόστος έως και 20.000 λίρες. Βρίσκεται στο κέντρο της Σάντα Μπάρμπαρα, 5 λεπτά από το σπίτι του Χάρι και είναι ένα αρχοντικό με ισπανικό αποικιακό στιλ, 11 εκατομμυρίων λιρών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ