Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ancient Kallos: Τα made in Greece ρούχα με έμπνευση την αρχαιοελληνική ομορφιά - Κεντήματα, υπέροχα σχέδια & φυσικά υφάσματα (φωτό)

Το brand συνδυάζει στοιχεία της παράδοσης με τον σύγχρονο σχεδιασμό

Η αρχαία ελληνική ομορφιά είναι η πηγή έμπνευσης της Ancient Kallos, αλλά και ο «νονός» της, αφού από εκεί προέρχεται και η ονομασία της.

Αυθεντικά ελληνικά σύμβολα σε φυσικά υφάσματα και περίτεχνα κεντήματα είναι μερικές από τις λεπτομέρειες του made in Greece brand που εκφράζει μία σύγχρονη εκδοχή του ελληνικού στοιχείου.

Κάθε κομμάτι δημιουργείται με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και αναδεικνύει την παραδοσιακή χειροτεχνία που εφαρμόζεται. Η καλοκαιρινή συλλογή της Ancient Kallos συνδυάζει στοιχεία της παράδοσης όπως τα αυθεντικά κεντήματα με τον σύγχρονο σχεδιασμό και δίνει για ακόμη μία φορά το προβάδισμα σε φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας.

Μάλιστα όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και παράγονται στην χώρα μας, ενώ πίσω από το καλαίσθητο resort wear brand  κρύβονται δύο Θεσσαλονικιές αδερφές, η Λαμπρινή και η Στέλλα Σταύρου.

Η Στέλλα, με σπουδές στο χώρο της μόδας, εργαζόταν τα τελευταία 20 χρόνια στην οικογενειακή επιχείρηση ρούχων που ιδρύθηκε από τους γονείς τους πριν από 35 χρόνια! Η Λαμπρινή με σπουδές στο Πολυτεχνείο διατηρεί 20 χρόνια γραφείο ως πολιτικός μηχανικός και αναλαμβάνει κατασκευές ιδιωτικών έργων και interior design κατοικιών & ξενοδοχείων.

Μπορείτε να δείτε όλες τις απίθανες δημιουργίες της Ancient Kallos στο ancientkallos.com.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ