Παραλίγο να πεθάνει για μία... Lamborghini - Έκανε απεργία πείνας και περίμενε να του προσφέρει ο... Θεός το πολυτελές αυτοκίνητο (φωτό)

Κατέληξε στο νοσοκομείο.. 

Ένας βαθιά θρησκευόμενος άνδρας που πίστευε ότι ο θεός θα του χάριζε μια Lamborghini αν έκανε νηστεία για 40 ημέρες... παραλίγο να χάσει την ζωή του. 

Ο Mark Muradzira, μέλος της νεολαίας της εκκλησίας Risen Saints στο Bindura της Ζιμπάμπουε, αποφάσισε να δει πόσο γεναιόδωρος είναι ο Θεός. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν και πολύ καλά. 

Ο άνεργος άνδρας είχε παραδώσει τα όπλα και αφού βεβαιώθηκε πως μόνος του δεν θα μπορούσε να αγοράσει το πολυτελές αυτοκίνητο - η αξία του οποίου ανέρχεται στα 200.000 δολάρια - έστρεψε τις ελπίδες του αλλού.  

Δυστυχώς, τα πράγματα δεν πήγαν με τον τρόπο που ήθελε. Καθώς περνούσαν οι μέρες, γινόταν ολοένα και πιο αδύναμος, ενώ αυτό που τον έσωσε ήταν η βοήθεια που του πρόσφεραν οι φίλοι του. 

Οι γνωστοί του από την εκκλησία κατάφεραν να τον εντοπίσουν εγκαίρως και να δουν την κακή κατάσταση της υγείας που ήταν στην 33η ημέρα νηστείας του. Τότε τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Bindura, αναφέρει το oddity central.

"Θα έπρεπε τουλάχιστον να νηστέψει για να βρει δουλειά, αφού είναι άνεργος," ο ηγέτης της εκκλησίας επίσκοπος Mawuru, δήλωσε, κουνώντας το κεφάλι του αποδοκιμαστικά.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ