Αντώνης Λαιμός – Μαρίκα Αράπογλου: Εφοπλιστικός γάμος για το ζευγάρι στο Πάπιγκο - Ολες οι πληροφορίες

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες... 

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο πανέμορφο Πάπιγκο για τον γάμο του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού με την Μαρίκα Αράπογλου, κόρη του πρώην διοικητή της ΕΤΕ, Τάκη Αράπογλου.

Ο Αντώνης Λαιμός είναι ο πρωτότοκος γιος του Νικόλα και της Ειρήνης Λαιμού και η εικαστικός Μαρίκα Αράπογλου, είναι κόρη του Τάκη και της Εβίτας Αράπογλου.

 

 

 

Λόγω της πανδημίας, ο πολιτικός γάμος τους τελέστηκε σε πολύ κλειστό κύκλο, παρουσία των γονιών τους, ενώ σε λίγες ημέρες, το Σάββατο 19 Ιουνίου, σύμφωνα με το epirusgate.gr, θα τελεστεί ο θρησκευτικός, στις πλαγιές της Τύμφης, στο Πάπιγκο, ενώ θα ακολουθήσει γαμήλιο δείπνο στον ιδιόκτητο χώρο της οικογένειας του Αντώνη Λαιμού.

 

 

Οι εκδηλώσεις όμως (με παραδοσιακό τρόπο) θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 17 Ιουνίου.

 

 

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Μαρίκα Αράπογλου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από τον πολιτικό τους γάμο με την ίδια στην αγκαλιά του συζύγου της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Forever in your arms Andonis Lemos».

Στο θρησκευτικό γάμο που θα γίνει στο Πάπιγκο, θα παραστούν όλες σχεδόν οι οικογένειες των Ελλήνων εφοπλιστών που κυριαρχούν στο City του Λονδίνου και οι περισσότεροι θα φθάσουν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, με τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα. Ήδη η πληρότητα στα ξενοδοχείο στο Πάπιγκο και τα γειτονικά χωριά αγγίζει το 100% μιας και σε αυτά θα μείνουν οι καλεσμένοι.

Θα ακολουθήσει γαμήλιο δείπνο στον ιδιόκτητο χώρο της οικογένειας του Αντώνη Λαιμού. 

Καλέσμένος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης 

Προσκεκλημένος είναι επίσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος και θα έχει συναντήσεις με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στα Γιάννενα το διήμερο 18 και 19 Ιουνίου, και ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μαρίκα Αράπογλου

Η Μαρίκα Αράπογλου είναι αρχιτέκτονας και γλύπτρια από την Αθήνα, Ελλάδα. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Parsons School of Design της Νέας Υόρκης, με μεταπτυχιακό δίπλωμα στο σχεδιασμό προϊόντων από την Domus Academy στο Μιλάνο. Η ξυλογλυπτική είναι το πάθος της.

Οικογένεια Λαιμού

Η ενασχόλησή της με τη ναυτιλία ξεκινά το 1905 με την απόκτηση του ατμόπλοιου "Μαριέττα Ράλλη" από κοινού με τις Οικογένειες Πατέρα και Χατζηπατέρα.

Στη συνέχεια χωρίστηκε σε τέσσερις κλάδους: του Κωνσταντή Μιχαήλ Λαιμού, του Χρήστου Μιχαήλ Λαιμού, του Αντωνίου Γ. Λαιμού (Παπαλαιμού) και του Ιωάννη Κωνσταντή Λαιμού. Είναι μία από τις πλέον πολυπληθείς του ελληνικού εφοπλισμού.

Ο Αντώνης Λαιμός και ο αδελφός του, Φίλιππος, έχουν αναλάβει τα ηνία της ναυτιλιακής εταιρείας Enesel SA στο Λονδίνο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ