Made in Greece Pop Up! 50 Έλληνες σχεδιαστές στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή - το επιτυχημένο καλοκαιρινό ραντεβού (φωτό)

Ένα διήμερο γεμάτο μόδα!

The pop up project: Καλοκαιρινό ραντεβού στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή δίνουν στις 17-18 Ιουνίου οι Φαίη Μπέη και Ιλεάνα Ισμυρίδη που συγκεντρώνουν 50 Έλληνες σχεδιαστές για ένα διήμερο γεμάτο μόδα.

Σε ανάρτησή της στα social media η δημοσιογράφος και συνδιοργανώτρια του pop up project Φαίη Μπέη έγραψε στο Facebook: «Ξεκαθαρίσαμε το «θολό» τοπίο των bazaars, συστήνοντας στο απαιτητικό κοινό μας τα The Pop Up Project , μία πραγματικά σοβαρή και οπωσδήποτε ακριβή παραγωγή, στημένη από επαγγελματίες, σε εμβληματικούς χώρους, όπως το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, για να φιλοξενήσει δημιουργίες ελλήνων σχεδιαστών & brands, που στοχεύουν σε ένα δυναμικό αγοραστικά κοινό. 

Πλέον, έξι χρόνια και 14 διοργανώσεις μετά το πρώτο μας The Pop Up Project, τα διάφορα “pop up” στήνονται το ένα μετά το άλλο στην πόλη, πράγμα αναμενόμενο, καθώς η διοργάνωση μας ανέδειξε έναν νέο τρόπο να ψωνίζει κανείς, πιο διασκεδαστικό και με εναλλαγές. 

Συνεχίζουμε να αφουγκραζόμαστε την τάση της αγοράς και προχωράμε ανεβάζοντας κάθε φορά τον πήχη ψηλότερα! ? Με αυτή την φωτογραφία της 8ης ημέρας του Ιουνίου του ‘19, που μας υπενθύμισαν τα social media από άλλο ένα επιτυχημένο The Pop Up Project,  σας προσκαλούμε την ΠΕΜΠΤΗ 17 & ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00’ το βράδυ, στο πιο ώριμο και οπωσδήποτε πιο πολύ-αναμενόμενο The Pop Up Project, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!  νΗ παρουσία σας θα φέρει ξανά την λιακάδα στο καλοκαίρι μας, το ομορφότερο καλοκαίρι του κόσμου, το ?? Ελληνικό καλοκαίρι!  Spread the news & Join us xxx».

Όσο για τους σχεδιαστές αναμένεται να δούμε 50 Έλληνες που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στον χώρο της μόδας με τις υπέροχες δημιουργίες τους.

Το brand EKATERINI V με τα απίστευτα swimwear του θα είναι ανάμεσα στα όσα θα δούμε, αλλά και το NAMA της Rena Argiri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rena Argiri (@renaargiri)

Ακόμα στο project συμμετέχει η Αντωνία Καρρά με τα απίθανα κοσμήματά της αλλά φυσικά και η MARINA V που φέτος φέρνει μια συλλογή που ξεχειλίζει από χρώμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina V (@marinavparis)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina V (@marinavparis)

Η Σοφία Ανδριώτη, δημιουργός της WINGS θα είναι ακόμα μια από τις Ελληνίδες σχεδιάστριες όπως και το brand Anthé Collection, με την καινούργια συλλογή “Amelia SS’21.

Η συλλογή της Contessina “My Precious Lace” θα βρίσκεται επίσης στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”ενώ και τo Treasure Box για άλλη μια χρονιά θα παρουσιάσει ολοκληρωμένη τη νέα καλοκαιρινή συλλογή του.

Η Q.Lavine που αγαπάνε όλες οι celebrities θα είναι και αυτή στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again!” όπως και η That Gorilla Brand αλλά και τα Emmanuela Swimwear της Εμμανουέλας Λύκου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Q.Lavine (@q.lavine)

Η therinós το νέο brand στο χώρο του resort wear θα βρίσκεται επίσης στο Μουσείο Γουλανδρή με τις δημιουργίες της αλλά και το brand Its All Greek to Me. Ακόμα οι συλλογές Nikiforidis Jewelry και η Aria Inspirations, τα υπέροχα καφτάνια της Omanum, αλλά και η “The Artians by Konstantina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Omanum (@omanumofficial)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Omanum (@omanumofficial)

Άλλοι σχεδιαστές και brands που συμμετέχουν είναι: Nomas Luxury Goods, η Κατερίνα Παπαδημητρίου με τα Tama, Hand Made Miracles, η Pearl Martini, και ολοκληρωμένες τις συλλογές της, η Knowmad, η See My Bag Handmade, η No Thinkin, το αγαπημένο fashion brand με την υπογραφή της Μιρκετας Βιδάλη, η συλλογή κοσμημάτων της Μαρίας Πατέρα “Alaleon”, η Magdalene D. φέρνει τα πιο πολύτιμα κεντήματα στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”, η Olga Beligianni και η συλλογή κοσμημάτων της, η νέα collection της Anapnoe για το καλοκαίρι, η SS.21 COLLECTION NO.7 της Alexia Raisi.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ