Η μεγάλη κόρη της Jessica Alba είναι η μίνι version της! Κούκλα η 13χρονη Honor - είχε γενέθλια & η μαμά της κατασυγκινήθηκε (φωτό)

Μπήκε στην εφηβεία!

Τα γενέθλιά της είχε πριν λίγες ημέρες η κόρη της Jessica ALba με την διάσημη μαμά της να δημοσιεύει φωτογραφίες της 13χρονης πλέον Honor, που είναι μια μινι version της!

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μαζί με τον σύζυγό της, τον παραγωγό Cash Warren έχουν άλλα δύο παιδιά, την 9χρονη Haven και τον 3χρονο Hayes.

Η μεγάλη τους κόρη λοιπόν μόλις μπήκε στην εφηβεία και η μητέρα της κατασυγκινήθηκε, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μερικά τρυφερά λόγια για το παιδί της που μεγαλώνει.

Όπως θα δείτε και στην εικόνα η Honor ποζάρει φορώντας ένα τζιν παντελόνι και το μαύρο της τζάκετ. Εκτός από το είναι μια κούκλα θυμίζει απίστευτα στο πρόσωπο την διάσημη μητέρα της που έγραψε στο ποστ της:

«Η έφηβη μου! Αυτά είναι τα 13! Honor - ναι είσαι ήδη ψηλότερη από εμένα - κάτι που μου υπενθυμίζεις καθημερινά. Έχεις χρυσή καρδιά, είσαι συμπονετική, είσαι έξυπνη, ανόητη, ξεκαρδιστική και τόσο ευγενική… είμαι τόσο περήφανη για σένα. Συγνώμη που κάθε φορά που σε κοιτάζω για ώρα θέλω να βάλω τα κλάματα. Είναι δάκρυα χαράς γιατί η αγάπη είναι τόσο μεγάλη και τόσο έκδηλη και είμαι στεναχωρημένη που δεν μπορώ να πατήσω pause. 

Έτσι θα πρέπει να ανεχτείς τα συναισθηματικά μου ξεσπάσματα boo. Το ότι με επέλεξες για μητέρα σου είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα. Ελπίζω ότι η εφηβεία σου θα είναι όλα όσα θες και περισσότερα. Θυμήσου να “ρουφήξεις” την κάθε στιγμή,  σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Η μαμά σου».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ