Σοκαριστική καταγγελία για βιασμό φαντάρου μέσα σε στρατόπεδο, με εντολή του λοχαγού - Τι υποστηρίζει το θύμα (βίντεο)

Ο 32χρονος κατέθεσε μήνυση

Μια σοκαριστική καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας με 32χρονο σήμερα άντρα να καταθέτει μήνυση υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα βιασμού στο στρατόπεδο που υπηρετούσε ως φαντάρος πριν από δέκα χρόνια.

Ειδικότερα ο άντρας κατέθεσε μήνυση κατά 6 προσώπων, στο Στρατοδικείο Αθηνών. Το περαστικό σημειώθηκε σε Κέντρο Εκπαίδευσης όπου κλήθηκε να παρουσιαστεί για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, το 2009.

Ο καταγγέλλων σύμφωνα με το grtimes αναφέρει ότι με εντολή ενός λοχαγού οδηγήθηκε μέσα στο ιατρείο του κέντρου όπου τρεις στρατιώτες τον ακινητοποίησαν και ο ένας από αυτούς τον βίασε, παρουσία δύο μελών του ιατρικού προσωπικού. Με τη μήνυση του, ο 32χρονος ζητεί να εντοπιστούν οι εμπλεκόμενοι και να λογοδοτήσουν ενώπιον της στρατιωτικής Δικαιοσύνης.

Ο μηνυτής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3 για όσα υποστηρίζει ότι υπέστη, διευκρινίζοντας ότι τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται δεν εκπροσωπούν τον στρατό, οι υπηρεσίες του οποίου τον βοήθησαν.

Ο 32χρονος είναι ακόμη σοκαρισμένος για όσα υπέστη σε στρατόπεδο όταν κατατάχτηκε, παρότι πέρασαν περισσότερα από δέκα χρόνια. Υποστηρίζει ότι ένας αξιωματικός ήθελε να τον εκδικηθεί, επειδή τον έβρισε και διέταξε στρατιώτες να τον κακοποιήσουν σεξουαλικά, αφού τον νάρκωσαν.

Ο νεαρός κατέθεσε μήνυση σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων, που όπως ισχυρίζεται ενεπλάκησαν στον βιασμό του και επικαλείται συγκεκριμένες μαρτυρίες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ