Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται: 30χρονη ντύθηκε σαν την 13χρονη κόρη της και συνελήφθη - η απίστευτη ομοιότητα (βίντεο)

Βρήκε έναν μάλλον παράδοξο τρόπο για να ελέγξει την ασφάλεια στο σχολείο της κόρης της

Έναν παράδοξο μάλλον τρόπο βρήκε μια μητέρα από το Τέξας για να ελέγξει την ασφάλεια στο σχολείο της κόρης, στο οποίο και πέρασε μια ολόκληρη μέρα παριστάνοντας πως είναι η 13χρονη.

Ο λόγος για την 30χρονη Casey Garcia που έβαψε τα μαλλιά της - για να θυμίζουν περισσότερο εκείνα της κόρης της - φόρεσε το κίτρινο φούτερ της και επισκέφτηκε το σχολείο της 13χρονης, όχι ως γονέας αλλά ως… μαθήτρια.

Μάλιστα η ίδια τα κατέγραψε όλα σε βίντεο το οποίο έχει γίνει viral! Η 30χρονη κατάφερε να περάσει απαρατήρητη για σχεδόν όλη την ημέρα μέχρι τελικά να γίνει αντιληπτή και να συλληφθεί, σύμφωνα με το timesnownews.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BeefALERT (@beefalert)

Πάντως πριν από αυτό συνομίλησε με καθηγητές και μαθητές, έβγαλε selfies στην τουαλέτα, παρακολούθησε μαθήματα, περπάτησε στους διαδρόμους και κανείς  δεν κατάλαβε  ότι δεν ήταν κάποια μαθήτρια του Garcia-Enriquez Middle school αλλά μια 30χρονη μητέρα!

Η αλήθεια είναι ότι οι δύο γυναίκες έχουν μεγάλη ομοιότητα ενώ η μητέρα που αφέθηκε τελικά ελεύθερη με εγγύηση 7,808 δολαρίων υποστήριξε μέσα από βίντεο στο Youtube ότι δεν το έκανε όλο αυτό για να «ξεμπροστιάσει» το συγκεκριμένο σχολείο αλλά για να δείξει ότι γενικά τα σχολεία της χώρας χρειάζονται καλύτερη φύλαξη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ