Κιλκίς: Έμεινε εγκλωβισμένη 5 μέρες δίπλα στον νεκρό αδερφό της μετά από τροχαίο! (βίντεο)

Η γυναίκα βρέθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο... 

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στην εθνική οδό Κιλκίς – Δοϊράνη στο ύψος του Χέρσου.

Ένα σκυλί που πετάχτηκε στο δρόμο, ήταν η αιτία που ο 84χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, που τελικά έφυγε σε χαράδρα της περιοχής. Ο άνδρας έφυγε από την ζωή 24 ώρες μετά την σύγκρουση, παγιδευμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιου του.

 Η 86χρονη αδερφή του, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, κατάφερε να επιζήσει επί πέντε ολόκληρες μέρες, μέχρι να βρεθεί ζωντανή! 

 

 

Σύμφωνα με την εκπομπή T Live στον Alpha, με την Τατιάνα Στεφανίδου, τα ηλικιωμένα αδέλφια είχαν μεταβεί την Τρίτη 1 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη για να δούνε συγγενικά τους πρόσωπα. Επέστρεφαν στο χωριό τους, τα Άνω Σούρμεν, όταν ξαφνιά, ένα σκυλί πετάχτηκε στο δρόμο και ο 84χρονος προσπάθησε να το αποφύγει.

Η αναζήτηση των δυο αδελφών έγινε μετά από ημέρες από συγγενείς και γείτονες, που ακολούθησαν όλη τη διαδρομή από Θεσσαλονίκη μέχρι Μουριές, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν το αυτοκίνητό τους.

Τελικά, μπόρεσαν να το εντοπίσουν το μεσημέρι της Κυριακής 6 Ιουνίου (στο 57ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέου Πετριτσίου) μέσα στην πυκνή βλάστηση στο σημείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ