Μasterchef 5 - μητέρα Μαργαρίτας: Από τότε που έφυγα στην Ρωσία δεν την ξαναείδα - Την έβλεπα από την μικρή οθόνη του κινητού μου (βίντεο)

Η συγκίνηση μητέρας - κόρης ήταν μεγάλη.

Από την παγωμένη Ρωσία στο πλατό του MasterChef βρέθηκε η μαμά της μίας εκ των δύο φιναλίστ του Masterchef και της πιο αγαπητής παίκτριας στον διαγωνισμό, της Μαργαρίτας Νικολαΐδη.

Η κυρία Σοφία, η μητέρα της Μαργαρίτας ήρθε από τη Ρωσία για να βρεθεί στο πλευρό της κόρης και να την ξανά δει μετά από τρια ολόκληρα χρόνια. 

Η κ. Σοφία η οποία είναι Ρωσίδα δεν είχε ειδωθεί με την κόρη της εδώ και τρία χρόνια και η επανένωσή τους ήταν συγκινητική, ενώ όλοι κατάλαβαν ότι η ζωή της Μαργαρίτας δεν ήταν εύκολη και έχει ζήσει δύσκολα με την οικογένειά της.

 

 

Όπως είπε, μάλιστα, στην κάμερα των Κου Κου η μητέρα της φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής «την ευτυχία μου, την αγάπη μου, την χαρά μου δεν μπορώ να την περιγράψω που η Μαργαρίτα είναι στον τελικό του MasterChef. Φαίνεται νομίζω από τα μάτια μου».

«Όταν η Μαργαρίτα γύρισε να κοιτάξει την πόρτα, άρχισε να τρέχει, αγκαλιαστήκαμε και μου είπε να μην κλαίω» πρόσθεσε η κυρία Σοφία στην κάμερα του STAR. «Έχουμε να βρεθούμε τρία χρόνια. Από τότε που έφυγα και ζω στην Ρωσία δεν την ξαναείδα».

Η μητέρα της παρακολουθούσε την πορεία της κόρης της στο «MasterChef 5» από την οθόνη του κινητού της και δεν θα ξεχάσει ποτέ το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής αφού έκλαιγε ασταμάτητα από την αρχή ως το τέλος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ