Cynthia Loewen: Η πρώην εστεμμένη που παράτησε modeling και ιατρική για να γίνει νοικοκυρά - λατρεύει να προσέχει τον άντρα της (φωτό & βίντεο)

Η ίδια δηλώνει πολύ χαρούμενη με την επιλογή της

 

Μπορεί η  Cynthia Loewen να είχε στεφθεί κάποτε Μις Καναδάς και να είχε μπροστά της μια λαμπρή καριέρα στην ιατρική ωστόσο τα άφησε όλα πίσω της όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Η πρώην εστεμμένη παντρευτηκε πριν από λίγα χρόνια και πήρε την απόφαση να μην γίνει γιατρός, όπως ήταν τα αρχικά της σχέδια αλλά να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Έτσι ο άντρας της έχει αναλάβει τον ρόλο του «κουβαλητή» στο σπίτι, ενώ εκείνη είναι που προσέχει το νοικοκυριό και τα παιδιά τους.

Μάλιστα η Cynthia ανεβάζει βίντεο στο Youtube για τον «παραδοσιακό τρόπο ζωής» με την ίδια να λέει σε κάποιο από αυτά, σύμφωνα με την the Sun, ότι «δεν ήθελα να γίνω το αφεντικό κάποιου - το κάλεσμά μου ήταν να γίνω σύζυγος και να φροντίζω το σπιτικό μου. Κανονικά θα έπρεπε να είμαι γιατρός (...) Ο άντρας μου είναι ο κουβαλητής του σπιτιού και εγώ η νοικοκυρά και αυτό μου δίνει τεράστια ευχαρίστηση».

Εκείνη και ο πρώην στρατιωτικός όταν παντρεύτηκαν αποφάσισαν από κοινού ότι η Cynthia θα έμενε στο σπίτι ενώ η πρώην Μις Καναδάς υποστηρίζει ότι το να «δουλεύει με τα χέρια της μέσα στο σπίτι της δίνει μεγαλύτερη ικανοποίηση από ότι θα της έδινε μια δουλειά».

Ικανοποίηση της δίνει όμως και το να προσέχει τον άντρα της με την ίδια να λέει ότι έχει αφήσει επάνω του τις σοβαρές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι «καταπιεστικό».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ